Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILNE!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 07, 2013 14:33 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Alienor pisze:Za dom dla Silverka :ok: :ok: :ok: :ok:

Silver czeka na wlasny DOMEK :!: :!: :!:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Wto maja 07, 2013 14:42 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Dziś będzie maiła odwiedziny:)
Ale miziak z niego zrobił sie i gaduła niesamowity.
Ja mam codziennie relacje co i jak:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt maja 10, 2013 7:33 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

W takim razie mocne :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt maja 10, 2013 17:32 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

I jak Silver zareagował na wizytę?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw maja 30, 2013 15:09 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Wątek zakończył się bardzo szczęśliwie. Silver czyli Julek jest już w nowym-starym domu i czuje się świetnie. Odwiedzam go co tydzien i sprawdzam jak się aklimatyzuje. Spotkał się już ze swoją mamą i siostą:) Jest coraz lepiej:) Dziękuję wszystkim za pomoc:)

jesis

Od: Śro wrz 08, 2010 20:16

Post » Czw maja 30, 2013 16:47 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

jesis pisze:Wątek zakończył się bardzo szczęśliwie. Silver czyli Julek jest już w nowym-starym domu i czuje się świetnie. Odwiedzam go co tydzien i sprawdzam jak się aklimatyzuje. Spotkał się już ze swoją mamą i siostą:) Jest coraz lepiej:) Dziękuję wszystkim za pomoc:)

Ciesze sie bardzo, ze Silwer-Julek ma Dom :dance: :dance:

Ale kompletnie nie rozumiem nowego-starego domu i tego ze sie spotkal z siostra 8O - byl przeciez na TDT.
Czy mozna sie dowiedziec co to za Domek :?:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Czw maja 30, 2013 19:01 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Historia jest długa i ciekawa. Kilka lat temu przyszedł na świat Julek i jego siostra. Po roku dziewczynka została wysterylizowana, a Julka szykowano do kastracji. Niestety uciekł. Był płacz, szukanie, ogłoszenia....i nic. Kiedy znalazłam Silvera, załozyłam mu wydarzenie na FB i wklejałam zdjęcia z kolejnych etapów leczenia. Gdy ropa i opuchlizna z pyszczka zeszły, odezwała się do mnie Magda O., która przysłała 2 zdjęcia Julka, który kiedyś uciekł. Okazało się, bez cienia wątpliwości, że to Silver. Przez kolejne tygodnie cała rodzina Magdy starała się odzyskać Julka-Silvera. Dałam im szansę i kiciuś wrócił do swojego starego domu, do mamy i do siostry. Rodzice Magdy podpisali umowę, zgodzili się przez pierwsze miesiące nie wypuszczać Julka wcale na dwór, tylko smycz. Byłam kilka dni temu, a królewicz leżał na oknie, wśród storczyków i bawił się myszką:) Mam nadzieję, ze zostanie tam na zawsze:)

jesis

Post » Czw maja 30, 2013 19:29 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Niesamowita historia 8O
Mam nadzieje, ze Julek bedzie pilnowany i nie pojdzie na nowa tulaczke :ok: to taki piekny Kot :love:
Silverku zyj dlugo i szczesliwie i nie uciekaj z domku :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Dziekuje za tak wspaniale wiesci :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Pt maja 31, 2013 13:18 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Ja też mam taką nadzieję:)

jesis

Post » Sob cze 01, 2013 21:03 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Czyli za ta nadzieje trzymamy :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Mam rowniez nadzieje, ze jeszcze sie cos o zyciu Silverka-Julka w nowym-starym Domku dowiemy :)
ObrazekObrazek

marysienka

[poprzednia]