Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Klub Ślepaczkowy pisze:Okruszek musi mieć usuniete oba oczka, jedno juz pękło , a dzisiaj zero pomocy ze względu na wolny dzień nawet aby pomóc przeciwbólowo, to potworny ból, niczego nie da sie z nim porównać...
na watku Okruszka jest więcej informacji w jakiej był sytuacji, stanie, że to człowiek jest przyczyna tego cierpienia, bo głupota i nie wiem jeszcze co nie ma granic
lidka02 pisze:Tak mała ma oba oczka do usunięcia to drugie też , wyglada fatalnie leciutka i te oko oczy , tylko uszka jej chodzawiedziałam że kot podobno nie widzi ale nie spodziewałam się zobaczyć coś takiego....załamka dziewczyna miała ją dwa tygodnie , podobno były dwa na mieście jeden uciekł a ona siedziała na krawężniku i się nie ruszała ..nie wiem już czy mówiła prawde że nie może jej mieć itd...nie było na nią chętnych pytała po znajomych , myślała o schronie ale wstawiła ją na fb też była cisza.Ja jak się odezwałam zaraz chciała ją oddac ..powiedziała że oczy takie zrobiły się teraz..Jak wysiadłam w Inie zaraz poszłam do weta wet powiedział że te oczy już takie od kilku tygodni to nie jest kwestia dni...nie można już nic zrobic drugie też peknięta rogówka wygląda fatalnie .Mała ma 2.5 miesiąca.Mała dostała antybiotyk o przedłużonym działaniu i została odrobaczona , wet mówi że antybiotyk powinien wyleczyć rope która jest w oczkach//...Siedziała cichutko w pociagu jak myszka ...Mała ma świeżbowca , ma sierść na główce powycieraną , próbuje się myć , albo ją boli nie wiem ...Nie jest dobrze ....A tak mi się wstać nie chciało , bo wczoraj byłam długo na zebraniu na działce , ludzią przeszkadza wszystko koty , psy itd ale szczury sa ok....Dobrze że wstałam i pojechałam mam nadzieje że bedzie teraz tylko lepiej .....
BOZENAZWISNIEWA pisze:Moje koty można wycofac z konkursu,dla mnie sa najpiekniejsze i tak;a Czarnuszek jest w takim stanie,że nie wiem czy dożyje do rozstrzygnięcia,więc...
alessandra pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Moje koty można wycofac z konkursu,dla mnie sa najpiekniejsze i tak;a Czarnuszek jest w takim stanie,że nie wiem czy dożyje do rozstrzygnięcia,więc...
Bożenko, nie będziemy wycofywac Czarnuszka- tym bardziej teraz musi sie trzymac i walczyć o zdrowie , trzymamy wielkie kciuki za to![]()
![]()
![]()
nie poddawajcie się
ewexoxo pisze:Dobrze, że macie ślepaczki to ma kto łapać wpadające muchy. Ja mam dwa w pełni widzące (i do tego wybiórczo słyszące) i muszę łapać sama
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 86 gości