Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rude pisze:Byłam w schronisku zaraz po otwarciu, zawoziłam koce, gazety i jakieś jedzonko, potem byłam jeszcze raz zabieram kotkę Tamarę żeby ją przetransportować do domku w Warszawie. Schronisko było nowe, czyste i "gołe", kafelki, klatki i półki. Bardzo przygnębiające
Ostatnio byłam zawieść piłki tenisowe dla kociaków, o które prosiła Leśna. Jest super! Tyle kwiatów, jak w dżungli, akwarium, i relaksacyjne odgłosy. Może kotom to jest obojętne (chociaż myślę, że nie), ale dla gości na pewno nie, jest mniej przygnębiająco, nie czułam takiej paniki jak zwykle - łapać wszystkie i uciekać. Było czysto, wszędzie!
Leśna nie musiałaś tego robić, zrobiłaś to bo Kochasz to co robisz, nie daj się dołować ludziom, którzy widzą to co chcą widzieć. A ich celem życiowym jest dołowanie innych.
Rób to co robisz dalej! Jest wiele osób, które Cię podziwiają.![]()
![]()
_ogonek_ pisze:Przemyśl na spokojnie jakie strona daje możliwości (Internet jest potęgą!), ile kociaków być może znalazło domki, ilu właścicieli odszukało swoje zguby!
_leśna_ pisze:Ja to wszystko rozumiem
Wiem że w pewnym sensie dzięki niej znalazło dużo kotów domy, wiem że jest pomocna wiem wiem wiem
Ale mnie te wszystkie czepialstwa dotykają bezpośrednio...
Mam każdemu kotu stawiać tam nieśmigane nowe klatki a najlepiej takie które rdzy nie łapią ?
Z każdej strony jakiś atak o byle co praktycznie.
I to prawda, dzięki takim ludziom ucierpią tylko koty.
Ja może kiedyś się jeszcze zdecyduje na prowadzenie strony z kotami ale na razie mam serdecznie dosyć. Straciłam do tego serce
Ja to wszystko rozumiem
Wiem że w pewnym sensie dzięki niej znalazło dużo kotów domy, wiem że jest pomocna wiem wiem wiem
Ale mnie te wszystkie czepialstwa dotykają bezpośrednio...
Mam każdemu kotu stawiać tam nieśmigane nowe klatki a najlepiej takie które rdzy nie łapią ?
Z każdej strony jakiś atak o byle co praktycznie.
I to prawda, dzięki takim ludziom ucierpią tylko koty.
Ja może kiedyś się jeszcze zdecyduje na prowadzenie strony z kotami ale na razie mam serdecznie dosyć. Straciłam do tego serce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 280 gości