Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 30, 2013 9:22 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

A to zdjęcie lubię szczególnie
Obrazek

A poza tym mam: siedzącego, leżącego, stojącego, skaczącegi i mam też łapeczki :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw maja 30, 2013 9:23 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

To zabieraj sie do roboty i wstawiaj :wink: :ryk:

Kocham koty jak siedzac z zawinietym ogonkiem wokol łapek :1luvu:

U mnie demotywatory zjadly i poszly spac po krotkim przywitaniu sie.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw maja 30, 2013 9:26 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

casica pisze:A to zdjęcie lubię szczególnie
Obrazek

A poza tym mam: siedzącego, leżącego, stojącego, skaczącegi i mam też łapeczki :)

Dawaj :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw maja 30, 2013 9:29 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

anulka111 pisze:To zabieraj sie do roboty i wstawiaj :wink: :ryk:

Takie?
Obrazek

Do roboty czas się zabierać, tej jedynie słusznej :roll: Wolę wstawiać zdjęcia, ale life jest brutal :)

casica

Post » Czw maja 30, 2013 9:31 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

O Justyn, miszcz drugiego planu, jak nie ścierka to skarpetki, albo co innego :roll:

Cdn, może wieczorem :twisted:

casica

Post » Czw maja 30, 2013 9:53 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

casica pisze:A to zdjęcie lubię szczególnie
Obrazek

Cudo :1luvu: Szukam w głowie przymiotnika by tę minę i pozycję opisać ale nie mogę znaleźć odpowiedniego. Od zawsze był Druidem, czy mu imię zmieniłaś :?:
edit literówka

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Czw maja 30, 2013 9:57 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

casica pisze:
anulka111 pisze:To zabieraj sie do roboty i wstawiaj :wink: :ryk:

Takie?
Obrazek

Do roboty czas się zabierać, tej jedynie słusznej :roll: Wolę wstawiać zdjęcia, ale life jest brutal :)

Cudne ,dokladnie takie :1luvu:

U mnie tez papierki czekaja,ale wole na miau siedziec :lol:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw maja 30, 2013 12:31 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Bolkowa pisze:Cudo :1luvu: Szukam w głowie przymiotnika by tę minę i pozycję opisać ale nie mogę znaleźć odpowiedniego. Od zawsze był Druidem, czy mu imię zmieniłaś :?:
edit literówka

On przybiera takie pozy z lubością, też się zastanawiam jak opisać jego minę :)
Wariant
Obrazek
Tak, sami nadaliśmy mu imię :) Miot był na literę "D" i hodowczyni zaproponowała nam wybór imienia. A że jest czystym Celtem (oboje rodzice Francuzi), no to Został Druidem :) A poza tym w maju tego roku umarł DRacul nie doczekawszy niestety małego, ale przynajmniej pierwsze dwie literki się zgadzają :)
anulka111 pisze:Cudne ,dokladnie takie :1luvu:

U mnie tez papierki czekaja,ale wole na miau siedziec :lol:

Co ja bym wolała :roll: Wolałabym siedzieć gdzieś w Bella Italia :) Niestety siedzę nad opracowaniami :cry:
Zaraz przyjdzie kolega i skupimy się nad chronologią, lokalizacją, interpretacją funkcji obiektów i podobnymi pierdołasami :twisted: Czas więc się ubrać :x

casica

Post » Czw maja 30, 2013 12:33 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Tulkam 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw maja 30, 2013 13:34 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

No nareszcie coś się tu dzieje i jest na czym oko zawiesić. Na facebooka nie dotarłam oczywiscie. Nie wiem z czym to sie je i chyba nawet nie chcę wiedzieć. Druid jest boski a oczy ma po prostu nieziemskie. Mój Drupi mial oczy w tym kolorze, jak był mały. Teraz ma zwyczajne, złociste :( Podobnie jak kotka Melania vel Burcia. Czym to może być spowodowane?
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Czw maja 30, 2013 18:26 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

Niestety nie znam excela, nie był mi w zasadzie potrzebny to się nie zapoznałam, a teraz dostaję szału, żeby zrobić tabelę przestawną i skorzystać z niestandardowych opcji liczenia i nic :twisted:

casica

Post » Czw maja 30, 2013 18:28 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

moś pisze:Tulkam 8)

:1luvu:
Ale i tak mam pół mózgu, no ćwierć :twisted:
Amica pisze:No nareszcie coś się tu dzieje i jest na czym oko zawiesić. Na facebooka nie dotarłam oczywiscie. Nie wiem z czym to sie je i chyba nawet nie chcę wiedzieć. Druid jest boski a oczy ma po prostu nieziemskie. Mój Drupi mial oczy w tym kolorze, jak był mały. Teraz ma zwyczajne, złociste :( Podobnie jak kotka Melania vel Burcia. Czym to może być spowodowane?

A może się podzieje jeszcze, zobaczymy :)

Te niesamowite oczy, wybarwiające się z wiekiem nawet do miedzianych, to charakterystyczna cecha kartuzów. I zdjęcie w zasadzie nie oddaje ich prawdziwego koloru :)

casica

Post » Pt maja 31, 2013 20:44 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

I zapadła cisza :strach:
juz pewnie wszyscy zapomnieli, że niegdys prowadziłam watek, ale luzik, ja też w zasadzie zapomniałam jak to się robi :)

casica

Post » Pt maja 31, 2013 21:00 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

casica pisze:I zapadła cisza :strach:
juz pewnie wszyscy zapomnieli, że niegdys prowadziłam watek, ale luzik, ja też w zasadzie zapomniałam jak to się robi :)

Hehe, nie ma tak dobrze, wszyscy pamiętamy :evil:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt maja 31, 2013 21:02 Re: Moje koty XI. Impreza (nie)wykopaliskowa - czerwiec :))

AgaPap pisze:
casica pisze:I zapadła cisza :strach:

Hehe, nie ma tak dobrze, wszyscy pamiętamy :evil:

8)
cokolwiek to znaczy :P

edit: chyba poszlam się napić :evil: przez niechlujstwo, nieuwagę i coś tam, skasowałam sobie cały napisany wstęp do opracowania :roll: :x

casica

[poprzednia][następna]