Zimowa norka u Alienorka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 28, 2013 15:25 Re: norka u Alienorka

Jak może patrzeć/oglądać, jest miziana - wtedy podróż znosi w miarę. Płacze jak jest zamknieta w kontenerku i się jej nie mizia. I widać było jak do i z Wrocka jechałam, że duże ilości ludzi wsiadających i wysiadających cokolwiek ją stresują. Taka podróż zwykłym pośpiesznym a podróż samochodem ze zwierzolubem to dwie różne rzeczy.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto maja 28, 2013 17:56 Re: norka u Alienorka

Czarterem to ja jej nie wiozłam :mrgreen: jak wiesz. Więc dalej twierdzę, że się dziewczynie coś pozmieniało. I miało prawo pozmieniać.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro maja 29, 2013 8:02 Re: norka u Alienorka

Jak Ali poszło na teście?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro maja 29, 2013 8:42 Re: norka u Alienorka

Napewno dobrze :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro maja 29, 2013 13:57 Re: norka u Alienorka

Wyniki piątek dopiero - jest dość zadowolona, ale nadal się stresuje trochę - ale wie, ze nie ma co się nakręcać, bo co ma być to będzie. Papiery już złożyła, więc czekamy na te testy, na wyniki egzaminów gimanzjalnych i na koniec roku szkolnego oczywiście. Potem do 5ego lipca okaże się co i jak - gdzie się dostała i do której klasy. Trochę poczekamy...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro maja 29, 2013 13:58 Re: norka u Alienorka

to nadal kciukamy :ok: :ok: :ok: :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro maja 29, 2013 15:18 Re: norka u Alienorka

Dziękujemy za kciuki - zawsze się przydadzą.

Swoją drogą - czy każdy kot musi mieć swoją denerwującą manię? Jak wylewanie wody przez Fuksa, zrywanie zasłonki przez Ciela, wskakiwanie na ludzkie ramiona i wożenie się w pozycji "na papugę" u Kotori, wcieranie się w człowieka przez Justina (jak wam podetknie przy tym tyłek świeżo po użyciu to Was też to wkurzy), "tam wysoko jeszcze nie byłam to wlezę jakoś tylko wykombinuję którędy" Fiony. W sumie najmniej denerwujące jest "wszyscy won z zasięgu łapy bo teraz głaski są moje" Rukii.

Alienor

Post » Śro maja 29, 2013 16:47 Re: norka u Alienorka

Nie wszystkie. Moje nie mają. :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro maja 29, 2013 20:35 Re: norka u Alienorka

morelowa pisze:Nie wszystkie. Moje nie mają. :?

Ale jak sama piszesz Ty masz niesamowicie spokojne koty. Ja piszę o normalnych (no, Fuks i Ciel mają ADHD, ale to się "wytnie") kotach. Tyle że u mnie każdy ma jakiś specyficzny sposób doprowadzania do łez lub furii. Bo jak Kotori trzyma się ramienia pazurkami a na sobie mam cienką piżamkę to tak mi średnio. A ona nie życzy sobie na rękach :roll: . Niedawno zrobiła ze mnie zamężną Hinduskę - zeskakując ze swojej ulubionej futryny na moje ramię przyhaczyła o moje włosy tuż nad czołem i przejechała kawałek po przedziałku. Tak że przez jakiś tydzień wyglądałam jakbym miała tam sindur - ten pasek czerwieni namalowany na przedziałku oznaczający zamężną hinduistkę. :roll: .

Alienor

Post » Czw maja 30, 2013 0:05 Re: norka u Alienorka

czepialska..... emot z wywalonym jęzorem ...wciąż brakuje mi graficznych srodków wyrazu :mrgreen:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw maja 30, 2013 6:40 Re: norka u Alienorka

Kinnia pisze:czepialska..... emot z wywalonym jęzorem ...wciąż brakuje mi graficznych srodków wyrazu :mrgreen:

Przecież umiesz się wysłowić...?
Nikt nie napisał, fakt, jak przenosić te obrazki do postów...

Obrazek

morelowa

Post » Czw maja 30, 2013 7:13 Re: norka u Alienorka

morelowa pisze:
Kinnia pisze:czepialska..... emot z wywalonym jęzorem ...wciąż brakuje mi graficznych srodków wyrazu :mrgreen:

Przecież umiesz się wysłowić...?
Nikt nie napisał, fakt, jak przenosić te obrazki do postów...

Ale przecież to tak jak ze zdjęciami - klikasz na emota co go chcesz wziąć, pokazują się kody, wybierasz ten dla forum i kopiujesz - wklejasz tu i finito 8).
Dziś zimno, wilgotno i obrzydliwie. I szaro-buro i ponuro. A najgorsze że do pracy muszę :( .

Alienor

Post » Czw maja 30, 2013 8:37 Re: norka u Alienorka

Obrazek

Udało się!!!!

Obrazek

morelowa

Post » Czw maja 30, 2013 9:51 Re: norka u Alienorka

Cieszę się że mogłam pomóc. Czy życzy Pani sobie jeszcze czegoś :) ?
Tryb pracowy mi się włącza :mrgreen: .

Alienor

Post » Czw maja 30, 2013 10:05 Re: norka u Alienorka

Ty do mnie?? To dziękuję - pełna satysfakcja :D
Alienor, to bardzo niezdrowo pracować w 'święta wolne od pracy'. Zasadniczo.

Miałam plan na baaardzo długie przejście piechotą i na inne dobre uczynki - leje prawie żabami :twisted:

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]