Dorota pisze:morelowa pisze:Toto jest do kruchego ciasta, do serniczka jest co inneAle spoko, o ile na Wooda jest po drodze
Nic nie rozumiem![]()
![]()
Znaczy - czego nie rozumiesz? Rozdrabniacza, serniczka czy Wooda?
Masz pw.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:morelowa pisze:Toto jest do kruchego ciasta, do serniczka jest co inneAle spoko, o ile na Wooda jest po drodze
Nic nie rozumiem![]()
![]()
morelowa pisze:Dorota pisze:morelowa pisze:Toto jest do kruchego ciasta, do serniczka jest co inneAle spoko, o ile na Wooda jest po drodze
Nic nie rozumiem![]()
![]()
Znaczy - czego nie rozumiesz? Rozdrabniacza, serniczka czy Wooda?
Masz pw.
morelowa pisze::ryk:
Przeczytaj jeszcze raz posty POOOOMAAAAŁU od linku z rozdrabniaczem...
felin pisze:Taa, wlaśnie wrócilam ze sklepu - udalo mi się zalapać na ostatni caly chleb, a nie jakieś świństwo w plastikowej prezerwatywie![]()
Czy ci ludzie poglupieli? Przecież w piątek będą normalne dostawy pieczywa, a kupują tak, jakby przez tydzień wszystko mialo być pozamykane
Revontulet pisze:felin pisze:Taa, wlaśnie wrócilam ze sklepu - udalo mi się zalapać na ostatni caly chleb, a nie jakieś świństwo w plastikowej prezerwatywie![]()
Czy ci ludzie poglupieli? Przecież w piątek będą normalne dostawy pieczywa, a kupują tak, jakby przez tydzień wszystko mialo być pozamykane
Zawsze przed dniem wolnym wariują. Robią zapasy jakby sklepy miały być zamknięte co najmniej przez tydzień
morelowa pisze:A ja nie jem chleba[w sensie pieczywo ogólnie] i też nie mam problemu
morelowa pisze:(...) sąsiadka-baba by mi czymś oblała- tak jak obecną. Mam na niej plamę czarną.
(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości