Moderator: Moderatorzy
Koki-99 pisze:Jaka jest cena kolczyków, takich małych różowych wałeczków (?) z kwiatuszkiem nad koralikiem, córka pyta. A mi się podobają dłuższe różowe trzy koraliki, z tego dwa wiszące na lince jub., jaka cena? Szkoda, że nie ma numerków albo osobnych zdjęć.
I jeszcze coś o pierścionkach poproszę: srebro czy nie, rozmiar, jakieś oczko?
Koki-99 pisze:Kolczyki poproszę jedne i drugie, a bransoletki mała nosi czasem, ale takie koralikowe, więc ta jest "za bogata".
A pierścioneczki opiszesz jakoś?
I jeszcze na samej górze po lewej są chyba kolczyki z zatyczkami. To są kwiatki z cyrkoniami? Srebro?
iza71koty pisze:Koki-99 pisze:Kolczyki poproszę jedne i drugie, a bransoletki mała nosi czasem, ale takie koralikowe, więc ta jest "za bogata".
A pierścioneczki opiszesz jakoś?
I jeszcze na samej górze po lewej są chyba kolczyki z zatyczkami. To są kwiatki z cyrkoniami? Srebro?
Dziękujemy Pięknie.![]()
![]()
![]()
Obejrzałam wszystko i nie ma kwiatków z cyrkoniami.Z cyrkoniami są te długie wiszące i takie ala sprężynki .Też są z jedną prostokątną cyrkonią.
Bransoletka jest jeszcze jedna.Duży kwiatek z cyrkonią.Nie wiem czy jest na zdjęciu chyba nie.
Pierścionków nie polecam.Nie są srebrne ale maja wadę mechaniczną.![]()
To wszystko to sztuczna biżuteria.Srebro może będziemy mieć, ale potem.![]()
Koki-99 pisze:To w takim razie tylko kolczyki i poczekam na kolejny biżuteryjny bazarek. Dzięki
basidrak20 pisze:Mogę użyczyć zdjęcie??? Potrzebuję zdjęcie zrobionych kolczyków do bazarku
Pozdrawiam
skarbonka pisze:kotki czekają na Waszą pomoc..![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości