Ewa L. pisze:
Z dziewczynkami to śpi Ewai zapewniam cię że też mam słuszne gabaryty
Sorki Ewuś, że pomyliłam imiona, przed chwilą czytałam jakiś wpis Basi (barbarados) i tak mi się napisało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:
wygoda kotecków najważniejszaa jak się raz czy dwa na podłodze prześpisz to nic Ci się nie stanie
Grosziwo pisze:Ewa L. pisze:
Sorki Ewuś, że pomyliłam imiona, przed chwilą czytałam jakiś wpis Basi (barbarados) i tak mi się napisało
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:
wygoda kotecków najważniejszaa jak się raz czy dwa na podłodze prześpisz to nic Ci się nie stanie
Przy kotkach jeszcze nie zdarzyło mi się lądować na podłodze ale przy psiaku tak.Zawsze kładł się od ściany łebkiem na poduszce i systematycznie odsuwał się łapkami od ściany. Ja chcąc zrobić mu miejsce odsuwałam się aż w końcu łóżko się kończyło i lądowałam na podłodze
![]()
![]()
agusialublin pisze:
Grosziwo pisze:agusialublin pisze:
Dla nich i mojej psicy wszystko, nawet podłoga
Ewa L. pisze:Kiedyś obiecywałam sobie że mój kot to nie będzie łazikował po stole i co? Z fascynacją patrzę jak Pola włazi na bufet, wskakuje na mikrofalówkę stojącą na lodówce i wskakuje na wiszącą szafkę
Grosziwo pisze:Ewa L. pisze:Kiedyś obiecywałam sobie że mój kot to nie będzie łazikował po stole i co? Z fascynacją patrzę jak Pola włazi na bufet, wskakuje na mikrofalówkę stojącą na lodówce i wskakuje na wiszącą szafkę
Przepraszam, ale nie potrafię się powstrzymać
(moje twoich kociastych sobowtóry)
Grosziwo pisze:Ewa L. pisze:Kiedyś obiecywałam sobie że mój kot to nie będzie łazikował po stole i co? Z fascynacją patrzę jak Pola włazi na bufet, wskakuje na mikrofalówkę stojącą na lodówce i wskakuje na wiszącą szafkę
Przepraszam, ale nie potrafię się powstrzymać
(moje twoich kociastych sobowtóry)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości