Dorota pisze:Tyram.
Najwyższy czas

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Tyram.
morelowa pisze:Dorota pisze:Tyram.
Najwyższy czas
Kinnia pisze:a jak to wziąć?
morelowa pisze:Natomiast mam koleżankę, o której już pisałam kiedyś w kontekście 'co powiedzieć babie, która postanowiła nie wykastrować kotki'. Zdano mi relację z tego, że znowu szuka sposobu, bo kota ma kolejną rujkę. Odpowiedź otrzymała zgodnym chórem - wysterylizować! A ona - NIE! Wykształcona, umie czytać [polonistka] i takie tam.. Usłyszała juz wszystkie argumenty. Sama ich nie ma ... poza... a dlaczego kobiety nie? No, ręce opadają...
Revontulet pisze:morelowa pisze:Natomiast mam koleżankę, o której już pisałam kiedyś w kontekście 'co powiedzieć babie, która postanowiła nie wykastrować kotki'. Zdano mi relację z tego, że znowu szuka sposobu, bo kota ma kolejną rujkę. Odpowiedź otrzymała zgodnym chórem - wysterylizować! A ona - NIE! Wykształcona, umie czytać [polonistka] i takie tam.. Usłyszała juz wszystkie argumenty. Sama ich nie ma ... poza... a dlaczego kobiety nie? No, ręce opadają...
A co powiedzieć babie, która słucha argumentów, potakuje i obiecuje sterylizację kotki. I potem nic w tym kierunku nie robi?
Mimo tego, że jej poprzednia kotka umarła na raka sutków i miała przerzuty do płuc?
Na pytanie jak ona wytrzymuje ciągłe rujki kotki i świadomość, że kot najzwyczajniej w świecie się męczy, odpowiada, że już się do tego przyzwyczaiła.
morelowa pisze:No, ta Twoja, Revontulet, baba to już całkiem durna po prostu![]()
![]()
![]()
morelowa pisze:Kinnia... Pani od szylkretki Koko jest w porządku w aspekcie seksulaności. O ile mi wiadomo. To młoda osoba. Bardzo dobry i uczynny człowiek. A seksulane życie kotki sprowadza sie do ruji. Spełnienia nie ma i nie będzie
Broszka pisze:Co to za rozdrabniacz?
morelowa pisze:Toto jest do kruchego ciasta, do serniczka jest co inneAle spoko, o ile na Wooda jest po drodze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości