Witam,oddam kotke koloru czarnego z małą białą krawatka (ma około 2 lat).Kotka toleruje inne zwierzata jest bardzo przyjazna i przytulna.Zależy mi na szybkim znalezieniu jej domu bo "zabrałam " ja z mojego podwórka gdzie sąsiedzi chcą ją po prostu "zatłuc "nie moge jej długo trzymać w domu bo niestety mam juz swoje 4 włąsne koty i cały czas ja gonia i nic nie możemy z tym zrobić .Zainteresowanych prosze o szybki kontakt 531-731-539 Pozdrawiam ana
Ostatnio edytowano Pt maja 31, 2013 17:22 przez jaludz, łącznie edytowano 2 razy
zrób ogloszenia kotce. Na forum wszyscy są mocno zakoceni. Pod tym adresem znajdziesz pomoc w ogloszeniach viewtopic.php?f=27&t=117559 albo sama sprobuj w darmowych stronach. To jedyny sposób aby znaleźć koteczce dom powodzenia
Ogłaszaj ją na tablica.pl, gumtree, alegratka.pl, allegro (jak sie wyróżni, to nie usuwają ogłoszeń), na lokalnych stronach ze zdjeciami. Bez ogłoszeń nie ma sposobu na znalezienie domu. Wszędzie dodawaj te zdjęcia, są naprawdę piękne, zamieszczaj też informacje o szczepieniach, sterylizacji, załatwianiu się do kuwety, stosunku do ludzi.