cairo pisze:jo.anna pisze:cairo pisze:ja mam konto paypal
![]()
Doszła do mnie wpłata na PayPala.Darczyńca niech się ujawni w celu odebrania grupowych podziękowań
darczyńca jest z fb, nie wiem czy tu zagląda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cairo pisze:jo.anna pisze:cairo pisze:ja mam konto paypal
![]()
Doszła do mnie wpłata na PayPala.Darczyńca niech się ujawni w celu odebrania grupowych podziękowań
jo.anna pisze:cairo pisze:jo.anna pisze:cairo pisze:ja mam konto paypal
![]()
darczyńca jest z fb, nie wiem czy tu zagląda
cairo pisze:Mamy następnego darczyńcę PayPalowego, a właściwie następną - bo to kobieta jest, tylko nie wiem jaka jest żeńska forma od darczyńcy.
Monika_Krk pisze:cairo pisze:Mamy następnego darczyńcę PayPalowego, a właściwie następną - bo to kobieta jest, tylko nie wiem jaka jest żeńska forma od darczyńcy.
Dar-żeńska-czyńca ---- niech się zwie/ę jak chce/e - ~Boże po co nam Pani Gramatyka w takim momencie...![]()
cairo pisze:Mamy następnego darczyńcę PayPalowego, a właściwie następną - bo to kobieta jest, tylko nie wiem jaka jest żeńska forma od darczyńcy.
Neigh pisze:Darczyniąca - w czym Wy się dopatrujecie problemu:-)
Monika_Krk pisze:Neigh pisze:Darczyniąca - w czym Wy się dopatrujecie problemu:-)
Neigh--- Nie-możliwa jesteś
![]()
![]()
Neigh pisze:Monika - tajemnicze "jestem naradzie" oznacza - mam zebranie Rady Pedagogicznej. W mojej szkole zakończyło się wczoraj równo 22.10. Tak wiem, to nie jest normalne. Ale tak własnie miewają Darmozjady.
Na Wasię coś tam wpłaciłam.
Ile mamy kasy? wie to ktoś?
jo.anna pisze:z fb 16 osób wzięło nr konta i jedna od razu wpłaciła 50 zł---pokazał mi chłopak zrzut z ekranu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 386 gości