Anna61 pisze:mar9 pisze:no to jakim cudem dywan jest czysty?![]()
Bo pewnie świeżo po odkurzaniu był.![]()
Tiaaa, znam to, u mnie najczyściej jest w sobotę wieczorem, w niedzielę rano historia zaczyna się od nowa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:mar9 pisze:no to jakim cudem dywan jest czysty?![]()
Bo pewnie świeżo po odkurzaniu był.![]()
Gibutkowa pisze:
JEEEEŚĆ!!!
Anna61 pisze:
Właśnie odwiozłam do lecznicy kocurka z działek na kastrację z tego miejsca co ta pogryziona. viewtopic.php?f=1&t=153391
Normalnie się wykończę chyba, kawał od działek musiałam stanąć ,bo drogi gruntowe są nieprzejezdne a nie chciałam się utopić w błocie.
Potem dralowałam na pieszo, na szczęście Pan zaniósł mi kocurka do auta, bo ja sama ledwo doszłam(''wagon węgla przeładowałam'').
Kocurek młody, około 2 latek, miziasty do karmiciela ale do obcych dziczek, szkoda że nie może mieć swojego domku.
mar9 pisze:Aniu, nie uratujesz wszystkich
Anna61 pisze:mar9 pisze:Aniu, nie uratujesz wszystkich
Wiem.![]()
Tego kocurka którego wczoraj zawiozłam na kastrację to już odebrałam i bryka już na swoim terenie.
puszatek pisze:Anna61 pisze:mar9 pisze:Aniu, nie uratujesz wszystkich
Wiem.![]()
Tego kocurka którego wczoraj zawiozłam na kastrację to już odebrałam i bryka już na swoim terenie.
najgorsze jest to, że czasem trzeba wybierać któremu pomóc![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:Ania,mój ojciec kiedys mi odpowiedział jak jęczałam,że jestem zmeczona i chciałabym odpocząć...
"w trumnie sobie odpoczniesz...chociaz znajac ciebie i tam ktos ci robote wynajdzie"![]()
no tak...tak to jest...nikt nic za nas nie zrobi...bo 'nie widzi,nie słyszy,nie chce...
mar9 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Ania,mój ojciec kiedys mi odpowiedział jak jęczałam,że jestem zmeczona i chciałabym odpocząć...
"w trumnie sobie odpoczniesz...chociaz znajac ciebie i tam ktos ci robote wynajdzie"![]()
no tak...tak to jest...nikt nic za nas nie zrobi...bo 'nie widzi,nie słyszy,nie chce...
raczej NIE CHCE widzieć
mar9 pisze:No tak, niezły biznes robimy na kotach, c'nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 44 gości