na dogo zrobili akcję - z tego co wiem od ludzi z miau- pod hasłem do schronu...... na fb podobnie czyli .... z oczu proszę z oczu ...i czyimiś rękami najlepiej ....
Alienor chyba pisała na dogo ona najlepiej wie co i jak .... ja mogłabym cos pokręcić ..... ale przypomina mi się, że tam w którymś momencie zajęto się bardziej moim rzekomym kontem na dogo niż szukaniem dt dla niej - ale mogłam pokręcić co gdzie i kiedy, także Alienor może to zweryfikować .... jak pokręciłam to przepraszam.
A tak swoja drogą od osoby, która tą akcję rozkręciła do dnia dzisiejszego nie dostałam przeprosin - kolega na moje jojczenie usilne

sprawdził czyje to konto - moja ciekawość została zaspokojona - konto jest jakiejś hodowczyni psów jakiejś dziwnej razy .... mówił, że rozmowa którą czytał dot. odchowania jakiegoś szczeniaka\młodego psa? chyba trudnego w hodowli i potem było coś o jego wyglądzie na wystawie - cos w tym stylu mi powiedział. Generalnie super. Tylko gdzie przepraszam?
Caragh czy te pieniądze coś zmienią? Gdzie ja ją wezmę w piątek? Do samochodu? Na jak długo? Dzień? Dwa?
Do obozu koncentracyjnego dla psów nie oddam jej. Nie.
Zobacz co się działo na fb? Zabrać z oczu, do schronu a potem.....? Sonia jest u mnie od 14 kwietnia czy jest dla niej dom? Ona siedziałaby już półtora miesiąca tam. I co dalej? Brak dt dla jednego psa ..... a gdy jest ich parę setek? A wolontariuszy ilu? Skazana na dożywocie za niewinność. Psychika psa siada. Wiesz jak go trudno (a często jest to zupełnie niemożliwe) zsocjalizować? To sadyzm jest.
Osobom uważającym, że schron to nic strasznego...... w dalszym ciągu polecam jednodniową wizytę tam. Tym z "delikatniejszą" psychiką polecić mogę w pakiecie taniego psychiatrę oraz taniego terapeutę celem dojścia do równowagi emocjonalnej po wizycie.