vega29 pisze:Jutro z mojego konta wyjdzie 72 zł dla Funduszu tytułem utargu z bazarku

phantasmagori pisze:Łatka u Anny Rylskiej będzie miała wycinaną listwę mleczną (guzki).![]()
Nasza pomoc na pewno się przyda. viewtopic.php?f=1&t=134639&start=1050#unread
Niemniej, pieniążki z funduszu z pewnością przydadzą się innym, bardziej potrzebującym kotkom. My postaramy się sami uzbierać, już zresztą mam pierwszą wspaniałą klientkę
Chciałabym też odwdzięczyć się Wam za poprzednio udzieloną pomoc, tylko na razie nie mam jak alahari pisze: już zresztą mam pierwszą wspaniałą klientkę![]()

Broszka pisze:phantasmagori pisze:Łatka u Anny Rylskiej będzie miała wycinaną listwę mleczną (guzki).![]()
Nasza pomoc na pewno się przyda. viewtopic.php?f=1&t=134639&start=1050#unread
Po przekazaniu wsparcia dla Froda nasze saldo będzie zerowe i minie trochę czasu zanim uzbiera się kwota dla Łatki. Czy Ania wie o tym że nasze wsparcie nie będzie teraz tylko dopiero jak nazbieramy?
Dopytaj proszę czy zapisać Łatkę na listę oczekujących.

Broszka pisze:alahari zrezygnowała ze wsparcia dla Frodo więc mogę przelać wsparcie dla Łatki dzisiaj - potrzebne są dane do przelewu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość