Maluchy od Hildy pięknie rosną, bawiły się dzisiaj jak szalone. Hilda chuda jak przecinek, ale poza tym porządku.
Nowa kotka z maluchami czarnymi miała wypitą wodę, przy mnie nie jadła, kuwetę miała czystą.
Zdrowa:
Któryś kociak ma sraczkę, w kuwecie było sporo śmierdzącej rzadzizny, może to Piracik, ktoś kiedyś pisał o jego rozwolnieniu. Nie zlokalizowałam żwirku na zdrowej, chyba brakło

Piracik wydaje się sfrustrowany brakiem zajęcia i towarzyszy zabawy. Dzisiaj ze złością gryzł po pupie Misię, która się wypinała, licząc na innego rodzaju atrakcje.
Amandę dzisiaj pierwszy raz widziałam w całej okazałości, ma piękne pręgi, ale ten guzior na brzuchu - aż mi ciary przeszły, jak go zobaczyłam.
Tigra i Bella - dwie matrony - przechadzają się dumnie, od czasu do czasu prychając i sycząc na inne koty i siebie nawzajem

Była pani Beata ze Stalowej, zostawiła 3 worki proszku do prania, przyda się osobom, które biorą pranie. Dzwoniłam Teresa do Ciebie, bo mogłabym od razu Ci podrzucić po drodze, ale chyba jeszcze spałaś. Zaczęłam dzisiaj wcześnie i skończyłam wcześnie. Worki są w przedsionku na zdrowej.