WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- felietonik o polowaniu...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 25, 2013 19:33 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

Monika_Krk pisze:Gińcie Wpleconożoskrytobójcy Torebkowikradzieje Paskudnipoczwarnie.
Obrazek

Okradziono Cię :?: boisz się sama iść ciemnym zaułkiem :?: właśnie zerwałaś ze znanym przestępcą :?:

PHU "EWISSKO" poleca uniwersalny zestaw do samoobrony - B.L.U.S.I.A (skrót od ; bij, lej, uduś, skatuj i atakuj)

Zniżki dla samotnych matek, ceny przystępne :!:

Pamiętaj, zestaw stosujesz na własną odpowiedzialność, firma nie odpowiada za ewentualne oskarżenia o przekroczenie obrony koniecznej :!: :!:

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Sob maja 25, 2013 20:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

Ja-smina pisze:(...)

Okradziono Cię :?: boisz się sama iść ciemnym zaułkiem :?: właśnie zerwałaś ze znanym przestępcą :?:

PHU "EWISSKO" poleca uniwersalny zestaw do samoobrony - B.L.U.S.I.A (skrót od ; bij, lej, uduś, skatuj i atakuj)

Zniżki dla samotnych matek, ceny przystępne :!:

Pamiętaj, zestaw stosujesz na własną odpowiedzialność, firma nie odpowiada za ewentualne oskarżenia o przekroczenie obrony koniecznej :!: :!:

Właśnie ! :twisted: O to mi chodziło.
Dodatkowo - reklama firmy dotycząca etol, powinna brzmieć :
Obrazek

PS
p. Ewissko - pamiętaj , że : "tylko dzięki bladze, sobie radzę " - nie tylko Sztaudynger tak miał , ja też ...
Ta kradzież to jest chamstwo stopnia najwyższego, nawet w dawnych złodziejskich kronikach - niesłychane :!: ostracyzm szemranego środowiska by wywołało.
Urwał Nać - a co dopiero my mamy powiedzieć !
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob maja 25, 2013 20:16 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Sob maja 25, 2013 21:34 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

Jutro Wam dziewczyny podam nr konta Ewisska, które się dziwnie wzruszyło i zacięło w sobie ,że w ogóle i że po co (żeby np. opiekunka Blusi nie umarła z głodu, bo wtedy MY byśmy musiały gadzinę przygarnąć a wolałbyśmy NIE... :mrgreen: )

B.L.U.S.I.A. była dziś dla mnie wyjątkowo łaskawa , nawet pozwoliła się wygłaskać a upomniana tonem dydaktycznym- poszła grzecznie na siczki do kuwety (ale minę miała groźną!).

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie maja 26, 2013 6:43 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

B.L.U.S.I.A. jest cwana - ona wie , że w morzu siczków łatwo zatopić zemstę .
B.L.U.S.I.A. nie chce odkładać zemsty , jak kot z tego obrazka :
Obrazek
B.L.U.S.I.A. - dajcie jej/mu szansę na dintojrę na ludzkim gatunku, tym gorszym rzecz jasna.

Zuuuodziejom mówimy : B.L.U.S.I.A. :!: :!: :!:

Monika_Krk

Post » Nie maja 26, 2013 10:59 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

KOTKINS RATUJE NIE TYLKO KOTY ,LUDZI TEŻ a zwłaszcza głupie baby

Tacy jak Magda są jak samorodek złota .
Wczoraj przeczytałam tylko chyba dwa wpisy i uciekłam .
Rzeczywiście od wczoraj oczy mam na mokrym miejscu.
Dziś pewnie też nie dam rady.
Jesteście takie KOCHANE jak nie wiem co
Ja wczoraj zadzwoniłam do Kotkinsa żeby nie kupowała mi obroży dla Blusi bo nie mogę zapłacić
ponieważ ukradziono mi całą emeryturę , na szczęście przed moim wyjście z domu był Pan z zooplusa i dziewczynki mają co jeść.
I Bóg mnie opuścił bo z pełną portmonetką udałam się głupia baba po zakupy.
Wróciłam z zakupami ale bez kasy.
Opowiedziałam to Magdzie a Ona wywaliła migacz na dach i na syrenie organizuje dla mnie pomoc.

Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy i nie chodzi tu tylko o pieniądze ale o ogromne Wasze serca
Chciałabym Was wszystkie przytulić!!!!! A jeszcze bardziej poznać osobiście.

Idę do kątka a potem wezmę się w garść , przeczytam i poodpisuję ewa

w
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Nie maja 26, 2013 11:08 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

ewissko pisze:KOTKINS RATUJE NIE TYLKO KOTY ,LUDZI TEŻ a zwłaszcza głupie baby

Tacy jak Magda są jak samorodek złota .
Wczoraj przeczytałam tylko chyba dwa wpisy i uciekłam .
Rzeczywiście od wczoraj oczy mam na mokrym miejscu.
Dziś pewnie też nie dam rady.
Jesteście takie KOCHANE jak nie wiem co
Ja wczoraj zadzwoniłam do Kotkinsa żeby nie kupowała mi obroży dla Blusi bo nie mogę zapłacić
ponieważ ukradziono mi całą emeryturę , na szczęście przed moim wyjście z domu był Pan z zooplusa i dziewczynki mają co jeść.
I Bóg mnie opuścił bo z pełną portmonetką udałam się głupia baba po zakupy.
Wróciłam z zakupami ale bez kasy.
Opowiedziałam to Magdzie a Ona wywaliła migacz na dach i na syrenie organizuje dla mnie pomoc.

Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy i nie chodzi tu tylko o pieniądze ale o ogromne Wasze serca
Chciałabym Was wszystkie przytulić!!!!! A jeszcze bardziej poznać osobiście.

Idę do kątka a potem wezmę się w garść , przeczytam i poodpisuję ewa

a mam pytanie jak byłaby Twoja reakcja gdyby to którejś z nas się przytrafiło?
Nie mam watpliwości ,że oddałabyś wszystko co masz,żeby pomóc.No...tak więc to normalne.Jak to w kotkinsowej rodzinie. :D
Namaluję Ci anioła na pomnożenie kasy i zobaczysz bedziesz spać na forsie. :lol:
O albo zrobię w witrażu Tiffany.. :kotek:

w[/quote]

Ser-niczek

Od: Sob kwi 27, 2013 14:35

Post » Nie maja 26, 2013 12:46 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

Ser-niczek pisze:KOTKINS RATUJE NIE TYLKO KOTY ,LUDZI TEŻ

Wiem cos o tym i podpisuję się wszystkimi kończynami. :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie maja 26, 2013 13:02 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

Ewissko, podaj i mnie proszę też nr konta bo mam takie "ciche podczywaczki" co to się za skarby świata nie ujawnią ale pomóc chcą.

I fajnie i tak ma być na tym świecie!

A dobre z Was Nierządnice Moje Drogie.... :mrgreen:

kotkins

Post » Nie maja 26, 2013 13:53 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

Kotkins,prosze przyslij mi numer konta Ewissko.

lolav

Od: Pon lut 06, 2012 13:25

Post » Nie maja 26, 2013 14:12 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

Ewissko jak potrzebujesz obrożę z feromonami, to mogę Ci odstąpić, bo mam jedna i nie mam jej komu założyć. :)
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Nie maja 26, 2013 16:57 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

cairo pisze:Ewissko jak potrzebujesz obrożę z feromonami, to mogę Ci odstąpić, bo mam jedna i nie mam jej komu założyć. :)

Czasami sama bym sobie założyła - może świat byłby różowiejszejszy
8O

Chcemy numerka, domagamy się numerka, ba - my żądamy numerka :conf: (konteczka, jakby co, nic obscenicznego)

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Nie maja 26, 2013 17:42 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

Ewissko już pogonione, Wam przyśle wieczorem sama (powinnam napisać "samo"?), cichym podczytywaczkom co to napisały mi na pw wyślę ja.
Apeluję o :
-ujawnienie się cichych podczytywaczek- argument "ja nie mam persa" mnie nie przekonuje. Jakieś szaleństwo ma tu miejsce typu "wypada mieć persa"! No, pewnie ,że wypada :mrgreen: , ale jak ktoś ma koty europejskie bądź brytki ,albo norwesie- to jest tu jak najmilej widziany.
Nawet jak ktoś ma łysola to też nie wyrzucimy:)
(będziemy BACZNIE obserwować...)(Tyyyy...Serniku , Ty masz łysego c'nie?)
Fakt ,że Kotkins ma persjozę nie powduje automatycznie ,że wszyscy muszą ją mieć.
(ale możliwym jest ,że ja się mylę , oj tak...)

A'propos : musze Wam napisać o Fio...

-pokazanie przez Lolav nowego nabytku, bo jej nie uwierzymy ,że MA!:)))

-pokazanie zaległych kotuff Ja-sminy.
Zaczynam wierzyć ,że piszą koty podpisując się tym nickiem ale jeszcze nie nauczyły się wstawiać zdjęć itp.

Cairo jeśli masz obrożę to myślę ,że Blusi nie zaszkodzi...

Pomysł z założeniem obroży sobie jest niezły...
Ja bym nawet miała kilku kandydatów do OBOWIĄZKOWEGO zaobrożowania...tak... :mrgreen:

kotkins

Post » Nie maja 26, 2013 17:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

kotkins pisze:Cairo jeśli masz obrożę to myślę ,że Blusi nie zaszkodzi...
Pomysł z założeniem obroży sobie jest niezły...

Wstyd przyznać, ale obawiam się że przed zakończeniem wielomiesięcznej diety, się w nią absolutnie nie dopnę. Pozostaje scedować na Blusię.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Nie maja 26, 2013 18:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- protest i oświadcze(nm

Ja tam już się kiedyś ujawniłam, nr konta poproszę; persa nie mam, ale jakoś dziwnie na wystawie kotów najbardziej mi wpadł w oko jeden pers... Czy to już persjoza?
I kto tu mruczy<- to nasz blog, można poczytać i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie
kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

hikora

Od: Czw sie 23, 2012 5:36

[poprzednia][następna]