S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 25, 2013 5:00 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

łaaaaaaaaaaaa
morze

dziękujemy za kartkę :kotek:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob maja 25, 2013 15:37 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Ja wybieram sie jutro na targi. Mam troche rzeczy do schroniska - kocyki, spanko, poduszki i nakretki. Moge Wam podrzucic?
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Od: Pt sie 01, 2008 14:17

Post » Sob maja 25, 2013 16:44 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

jasne ;)
zapraszamy wszystkich serdecznie

Mała1

Post » Sob maja 25, 2013 18:59 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Ja też się wybieram jutro, chyba, że teściu mi przyjedzie wczesniej niż zapowiadał :evil:

Oglądałam Was dzisiaj w telewizorni i się pytam czemu pokazywali i psy i fretki i świnki morskie, a nie było żadnego kota :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob maja 25, 2013 19:32 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Witam!
Poszukuję osoby do wizyty PA w Katowicach dzielnica Szopienice.
dla kici: http://www.gumtree.pl/cp-koty-kocieta/k ... -477904308
Proszę o pomoc i pw lub tel./sms: 668 718 974

Gosiek4

Od: Nie lis 27, 2011 17:56

Post » Nie maja 26, 2013 12:43 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Bardzo bardzo pilnie
Potrzebujemy na poniedziałek transportu na trasie Dąbrowa Górnicza-Bielsko Biała i z powrotem dla nas( 2 osoby) i mojej suni. Dziewczyna jest łagodna, leży całą trasę i grzecznie czeka. Mamy bardzo pilną wizytę u weta, a transport nam się wykruszył. Jazda pociągiem jest niemożliwa-suka jest po operacji. PROSIMY O POMOC:(

Dodam jeszcze że w razie czego zwrócimy pieniążki na paliwo...
Ostatnio edytowano Nie maja 26, 2013 13:36 przez Jetrel, łącznie edytowano 1 raz
Od kilku miesięcy pojawiam się sporadycznie..
Powód?
Choroba, przepraszam.

Jetrel

Od: Pon gru 06, 2010 13:15

Post » Nie maja 26, 2013 13:22 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

froggy pisze:... nakretki. Moge Wam podrzucic?

Z góry przepraszam za głupie pytanie, ale czy chodzi o "klasyczną" zbiórkę nakrętek? Teściowie mieszkają w Waszych okolicach i całą rodziną zbieramy plastikowe korki...

Korciaczki pisze:Obrazek

:mrgreen:

piękne. A jaki ładny charakter pisma, zazdroszczę :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie maja 26, 2013 15:54 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Jetrel pisze:Bardzo bardzo pilnie
Potrzebujemy na poniedziałek transportu na trasie Dąbrowa Górnicza-Bielsko Biała i z powrotem dla nas( 2 osoby) i mojej suni. Dziewczyna jest łagodna, leży całą trasę i grzecznie czeka. Mamy bardzo pilną wizytę u weta, a transport nam się wykruszył. Jazda pociągiem jest niemożliwa-suka jest po operacji. PROSIMY O POMOC:(

Dodam jeszcze że w razie czego zwrócimy pieniążki na paliwo...

Ja mogłabym podjechać z Wami we wtorek. Poniedziałek niestety odpada. :(
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Od: Pt sie 01, 2008 14:17

Post » Nie maja 26, 2013 16:09 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Ooo, mogę prosić jakiś numer telefonu na PW?
Zadzwonię i na pewno jakoś się dogadamy:)
Od kilku miesięcy pojawiam się sporadycznie..
Powód?
Choroba, przepraszam.

Jetrel

Od: Pon gru 06, 2010 13:15

Post » Nie maja 26, 2013 18:12 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Gosiek4 pisze:Witam!

Gosiek4 -jesli to nie jest na już, tylko może poczekac kilka dni to służę swoja osobą
po prostu nie wiem jeszcze jak mi sie poukłada przyszły tydzień.

Mała1

Post » Nie maja 26, 2013 18:16 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... ,id,t.html

dziękuję wszystkim, którym się chciało poświęcić swój czas wekeendowy i postać z nami na targach
:1luvu:
fajnie było :mrgreen:

VeganGirl85- tak, zwykłe nakrętki plastikowe zbieramy

Mała1

Post » Nie maja 26, 2013 18:19 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/904178,expo-silesia-targi-zoologiczne-i-weterynaryjne-w-obiektywie,id,t.html

dziękuję wszystkim, którym się chciało poświęcić swój czas wekeendowy i postać z nami na targach
:1luvu:
fajnie było :mrgreen:

VeganGirl85- tak, zwykłe nakrętki plastikowe zbieramy

dobrze wiedzieć :) czy są jakieś konkretne godziny i miejsca zbiórki?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie maja 26, 2013 18:40 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

na stronie fundacyjnej jest podanych kilka punktów, ale najlepiej podrzucic bezposrednio do schroniska :)

Mała1

Post » Nie maja 26, 2013 18:47 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:na stronie fundacyjnej jest podanych kilka punktów, ale najlepiej podrzucic bezposrednio do schroniska :)

super :) postaramy się w czerwcu podrzucić pierwszą transzę :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie maja 26, 2013 19:01 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Gosiek4 pisze:Witam!

Nie było mnie na necie - juz się zgłaszam :-)

Froggy zabij mnie za te moją sklerozę - Mała mnie zabałamuciła rankiem w sobotę dziwnymi czynnościami i zapomniałam zapakować gier. :oops:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

[poprzednia][następna]