carmella pisze:serio???????????Happy pisze:Super poszlo![]()
To my doplacamy reszte, czyli 60zl
Serio

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
carmella pisze:serio???????????Happy pisze:Super poszlo![]()
Happy pisze:carmella pisze:serio???????????Happy pisze:Super poszlo![]()
SerioTylko prosze szybciutko numer konta
pini1 pisze:Carmello w której lecznicy kotki beda sterylizowane za taka super cene?
moze tez skorzystam
carmella pisze:pini1 pisze:Carmello w której lecznicy kotki beda sterylizowane za taka super cene?
moze tez skorzystam
Donosze, ze kotki beda sterylizowane po takiej super cenie w Czechowicach.
Czy mamy zeskanowac po wszystkim rachunek?? czy tez mozemy zostawic to panu wetowi i zrobic to bez rachunku, skoro i tak sporo obnizyl ceny?
vienna pisze:carmella pisze:pini1 pisze:Carmello w której lecznicy kotki beda sterylizowane za taka super cene?
moze tez skorzystam
Donosze, ze kotki beda sterylizowane po takiej super cenie w Czechowicach.
Czy mamy zeskanowac po wszystkim rachunek?? czy tez mozemy zostawic to panu wetowi i zrobic to bez rachunku, skoro i tak sporo obnizyl ceny?
Jak dla mnie to bez rachunku..wierze Ci jak ...jak ...jak..jak nie wiem co..
jola.goc pisze:Wyślę adres i telefon lecznicy wszystkim, którzy wpłacili. Mogłabym to zrobić tu na forum, ale nie wiem, czy ktoś nie zechciałby im zaszkodzić.
Nie rozmawiałam na ten temat z wetem, może nawet dostanę rachunek?
Nie wiem, czy ta cena jest dla wszystkich chętnych. Ja wcześniej mieszkałam w tym mieście i leczyłam u nich koty, a nawet jeszcze kilka razy zdrojowe, gdy udało mi się załatwić transport, bo mimo że dość blisko, to bez samochodu nie tak łatwo tam dojechać. Więc mnie znają i już wcześniej nieraz liczyli mi bardzo mało.
----
rokko pisze:Ja tam nie chcę żadnych adresów.
Sprawa jest załatwiana tak jak jest (znajomość + hurt) i chyba niepotrzebnie ludziska się zaczęli interesować "taniością"
zresztą niedługo "dzień sterylki" i wtedy można sprawę załatwić
jak mój Kitek za mały będzie to i tak nie będę mu na siłę nic wycinać "żeby tylko było taniej"
pozdrawiam wszystkie gorące głowy
Happy pisze:rokko pisze:Ja tam nie chcę żadnych adresów.
Sprawa jest załatwiana tak jak jest (znajomość + hurt) i chyba niepotrzebnie ludziska się zaczęli interesować "taniością"
zresztą niedługo "dzień sterylki" i wtedy można sprawę załatwić
jak mój Kitek za mały będzie to i tak nie będę mu na siłę nic wycinać "żeby tylko było taniej"
pozdrawiam wszystkie gorące głowy
rokko, z calym szacunkiem, ale nie "ludziska", tylko pini1, ktora (z TZ-em) sterylizuje rocznie dziesiatki bezdomnych kotow, w duzej czesci za wlasne pieniadze. Dla nich "dzien sterylizacji" musialby trwac caly rok, zeby "skorzystali"...
Chyba juz sie nie dziwisz, ze interesuje ich ta tansza sterylizacja???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Claude-meave, Google [Bot], Silverblue i 105 gości