Moderator: Moderatorzy
villemo5 pisze:Wszystkie pw z nr konta wysłane. Gdyby ktos nie otrzymał to proszę mnie szturchnąć.
Zosik pisze:Ewa L. pisze:Zosik pisze:isabell36 pisze:Cieszę się, że licytacja się ruszyła![]()
kochane licytantki wy chyba zapomniałyście, że są dwie bransoletki nr 2 i dwa komplety smukłych kotów![]()
A czy to ważne? CEL się liczy i efekt![]()
![]()
Co do kolczyków, to w podziękowaniu za piękną, acz nieco schizofreniczną "walkę" - pozwolę drogiej koleżance Ewie L. wybrać, a ja wezmę te, które zostaną![]()
Czekam na nr konta (muszę mieć też wszystkie dane, bo mi inaczej WBK nie puści przelewu). Miłego wieczoru Wam życzę
Nie wiem czemu Zosik uznała że to była schizofreniczna "walka" ale nie czepiam się szczegółów![]()
Skoro dano mi wolną rękę jako gratisy wybieram mniejsze koteczki ciemnosrebrne![]()
Czy podział jest satysfakcjonujący?
Jak najbardziej. Ja kolczyki raczej gromadzę, noszę rzadko
Masz rację... nie wnikajmy w szczegóły, wczoraj wieczorem byłam już tak padnięta, że wszystko było dla mnie dziwne i śmieszne jednocześnie. Ciekawy stan... polecam
Ewa L. pisze:Dzięki Izuś - też myślałam o czarnych - będą bardziej wyraziste![]()
Swój adres już wysłałam a kaskę wpłacę jutro tak jak obiecałam
villemo5 pisze:Po otrzymaniu wpłaty od danej osoby będe przekazywac jej dane do fantodawcy. Inaczej mogę kogoś pominąć. Naprawdę mam ładnych pare osób do upilnowania
Ewa L. pisze:Nie w Credit Agricol - ale będę miała z głowy że wywiązałam się ze swojego zobowiązania.
Z oczkami to wersja dowolna - wydawało mi się że białe lub czarne do wszystkiego pasują ale zdaję się na ciebie![]()
Podła jestem - nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3 i 60 gości