Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze:Zabers gromadzi własny zapas kosteczek w swoim loszku. Może kiedyś Cię tam wpuści na wykopki
kfiatek 1983 pisze:Zabers jesteś wyłącznie odpowiedzialna za to, że w moim salonie pod sufitem zawisły białe truskawki.
Zazdraszczałam tych twoich balkonowych i nie mogłam się oprzeć jak je na rynku spotkałam
kfiatek 1983 pisze:Salonowe będą, a co! Doniczka ładna, hak jest znaczy się mogą tu żyć![]()
W przyszłym tygodniu brat przyjeżdża to się wykaże montując hak na balkonie, a na razie gdzieś muszą wisieć bo inaczej nie mają szans
moś pisze:kfiatek 1983 pisze:Salonowe będą, a co! Doniczka ładna, hak jest znaczy się mogą tu żyć![]()
W przyszłym tygodniu brat przyjeżdża to się wykaże montując hak na balkonie, a na razie gdzieś muszą wisieć bo inaczej nie mają szans
Nie mów przy Zabersie o wieszaniu
vivien pisze:moś pisze:kfiatek 1983 pisze:Salonowe będą, a co! Doniczka ładna, hak jest znaczy się mogą tu żyć![]()
Nie mów przy Zabersie o wieszaniu
na haku...
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 34 gości