I prezent też , choć gest miły .
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze: dla mnie takie zachowanie Kacpra powoduje ścierpnięcie skóry na plecach
On nigdy nie był kotem aktywnym, nigdy!
Ewa L. pisze:Zuziu ja też z dziewczynkami przesyłam cieplutkie życzonka imieninkowe - przede wszystkim zdrówka ,zdrówka i zdrówka bo ono w życiu najważniejsze.![]()
![]()
![]()
izka53 pisze:Zuziu - ja też składam najlepsze imieninkowe życzenia![]()
![]()
![]()
![]()
Zuziu, nie dziwię się. Mam tak samo.![]()
Bo każde zachowanie kota inne niż standardy jest niepokojące. To nie zawsze jest tak , że kot chory , to kot apatyczny. Mój Kocur / już cztery lata za TM / , zawsze niezależny włóczykij i niedotykalski, jakos na jesień 2008 zaczął przesiadywać w domu , pchać się na kolanka , do łóżka, bawić się nawet z Misią. Wiosną 2009 odszedł na nowotwór , raptem tydzień po diagnozie. On już wtedy musiał czuć się żle, szukał pomocy , wsparcia, pocieszenia....A ja nie zrozumiałam
5 dni orzed śmiercia , podłączony do kroplówki, na moich kolanach, zerwal się , bo Misia przyniosła i puściła żywą mysz , a on chciał zapolować
I jak Misia pakuje się TZtowi na kolana to ja cała cierpnę , bo to mój kot. Oddycham z ulgą jak go oprycha i opyskuje.
Zuzka , ja nic nie sugeruję , ale rozumiem.
Obrazek zapowiada sie przecudnie, choć mnie taki szkic przypada do gustu, lubię minimalizm i oszczędną kreskę - daje polę dla wyobażni.
barbarados pisze:Wszystkiego naj Zuziu![]()
Dużo zdrowia dla Ciebie i ferajny . I niech takie zachowanie okaże sie tylko tylko fanaberią a nie chorobą kotusia
![]()
![]()
![]()
![]()
Kinnia pisze:Mam podobnie jak autorka postu wyżej.
Dla mnie każda zmiana zachowania kota obojętnie czy uspokojenie czy pobudzenie jest zwiastunem ...... powiedzmy czegoś.
Moje doświadczenia utwierdzają mnie w tym.
Wiem, że to marny czas na dzielenie się tego typu refleksjami, obserwacjami ale może lepiej wiedzieć?
Słyszałam, że masz imieniny...... Życzę tego co dla Ciebie jest spokojem i radością, zdrówka oczywiście i ..... weny twórczej z rozmachem w jej realizacji.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: marivel i 44 gości