MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 18, 2013 16:32 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

Cześć Monika,ale wielki balkon! Zazdroszczę nie dla siebie tylko dla kotów.Ja bym się obyła...a widok cudowny,kwitna kwiaty i tak zielono :D Lesio lubi słoneczko. Mój to nocny kot nie lubi na słońcu siedzieć :roll: ale Bejbi owszem. Jak ona to wytrzymuje bo mi aż skórę paliło. Dziś poszłam na miasto po zakupy i było oberwanie chmury! Nie wiem jakim cudem mnie ominęło. Byłam w Kauflandzie i gdy wyszłam już ucichło tylko pełno wody wszędzie i rześko :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon maja 20, 2013 10:37 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

Witamy w poniedziałek !Sprawdzam i ok TV jest , wszystkie programy .Duszno tylko okropnie , ide do Galerii.Musze coś kupic sobie do tego sanatorium ,jakis kostium kąpielowy ,bo będe miała gimnastykę w wodzie !!!!! Tylko czy taki duzy rozmiar dostanę ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Pon maja 20, 2013 11:42 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

Cześć Monika no co Ty jakaś olbrzymka jesteś :lol: :lol: spokojnie znajdziesz rozmiar :ok: Nie widzę byś była jakaś otyła. U nas był mocny deszcz,mnie boli głowa. Pewnie ciśnienie, to już taki wiek,tylko rozum został mi jaki był :ryk: :ryk: Wczoraj robiliśmy w lesie fotki :) Nic szczególnego to tylko ja :mrgreen: Jeszcze nie mam na kompie. Księżyc zfociłam i kaczki przed Carfurem :!: w nocy o 22.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 20, 2013 16:12 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

Dawaj Viola zdecia !!!!! Może i nie jestem jakas kolumbryna ale mam tych KG troche za duzo !!!!!
Kostiumu oczywiście nie kupiłam,(tak jak przewidziałam nie było rozmiaru i jak ładny to bikini .No jak ja bym wygladała w bikini :P :P :P :P :P :P :P Potrzebuje jednoczęsciowy i najlepiej czarny!!!!!!
Ledwo do domu doszłam to lunęło !!! Miałam szczęście ze nie zmokłam !!!
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Pon maja 20, 2013 16:25 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

Już widziałaś Monika :lol: tyle tylko zrobiłam. Nie wrzucam wszystkich bo są podobne :) Leje i zimno teraz. Nigdzie dziś nie idę bo źle jakoś się czuję. Może to pogoda...
Obrazek ,

vailet

Post » Pon maja 20, 2013 17:38 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

Widziałam na FB. A u nas teraz sieci słoneczko !!!! A co tam i Tosi ? Masz z nia kontakt
? :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Pon maja 20, 2013 17:47 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

Monika53 pisze:Widziałam na FB. A u nas teraz sieci słoneczko !!!! A co tam i Tosi ? Masz z nia kontakt
? :kotek: :kotek: :kotek:

Na razie nie, nie pisałyśmy od kilku dni nic.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw maja 23, 2013 14:59 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

Ale dzisiaj zimno ! Koty od rana śpią jak zabite . A rano przeżyłam szok podchodze do klatki Maćka ,a tam wszystko we krwi ,papug glosno skrzeczy ,no wpadłam w popłoch,ubrałam sie lotem błyskawicy !!!!Wystraszyłam sie okropnie , myslałam ze przez nie uwagę któryś z kotów go zahaczył !!!Już szykowałam sie do weta ,ale najpierw zadzwoniłam czy jest w lecznicy ,był i kazał mi zajrzeć papudze pod skrzydełko skąd leciała krew !!!! Wyrwał sobie pióro z dośc grubą dutką !!Wet uspokoił mnie ,kazał spryskać porządnie letnią wodą a ranę zasypać mąką kukurydzianą 8O 8O 8O 8O 8O .Pierwszy raz coś takiego mi sie zdarzyło !!! Zrobiłam jak kazał !!! Już jest wszystko ok Macius gubi piórka , co jest normalne i na ich miejsce rosna nowe,dziś rano na dole klatki znalazłam dośc duże pióro które sobie wyskubał ,ale sie zdenerwowałam !!!!
A juz posądzałam koty :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Czw maja 23, 2013 15:34 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

A którz to wie, czy któryś z kotow za piorko nie złapał Maćka ;-)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw maja 23, 2013 15:42 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

Nie nie złapał , klatka ma pręty dość gęste ,kot łapy nie wsadzi bo ma za grube łapska ,a po za tym byliśmy wszyscy w pokoju ja czytałam gazetę ,Tż też a koty były w innym pokoju, nagle Maciek zacząl głosno i nerwowo skrzeczeć, no skubał się ! Nie zwróciłam na poczatku na to uwagi dopiero jak podeszłam bliżej , no ...umarłam i twoga !!!

To nazywa sie tak zwane krwawe pióro , młode piórko z grubą dutką jest wypełnione naczynkiem krwionośnym i Maciek jego sobie wyrwał !!!
Ale przyznam ze strachu mi napędził :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Czw maja 23, 2013 19:28 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

Jestem!!
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Czw maja 23, 2013 19:41 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

no nie dziwię się, że Ci strachu napędził, bo jak czytałam posta, to aż struchlałam :strach:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw maja 23, 2013 22:38 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

kiche_wilczyca pisze:no nie dziwię się, że Ci strachu napędził, bo jak czytałam posta, to aż struchlałam :strach:

Ja też jakbym horror czytała,ale to tylko piórko :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 24, 2013 20:37 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

Dobry wieczór , Tz na meczu ,ja upiekłam szarlotkę .....w niedzielę Dzień Matki!!!!!! Mam na obiedzie synusia , nie przyjedzie moja córcia , rozchorowała sie :cry: Też te wstrętne pogody , w chałupie zimno, jeszcze dzis zaczęlo padać !!!!! Koty senne , i mnie dopada jakaś chandra !!!Oj będa biedne jak mnie nie będzie !!!!!!
I chce jechać i nie chce jechać .......najchętniej zabrała bym koty ze soba :P :P :P :P :P
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Czw maja 30, 2013 17:02 Re: MOI CHŁOPCY LESIU ,MIŁEK ,MIRON I JA CZ III

Dziwna dzis pogoda , od rana słoneczko ,nawet sie opalałam ,kolo obiadu nadciągnęły czarne chmury i padało po obiedzie Tż wyciągnął mnie na spacer do parku ,tu znowu duszno i upalnie a za razem pięknie ,po przyjsciu do domu znowu chmury i zaraz spadnie deszcz !!!!
W obiedzie dzielnie jak zawsze pomagały mi koty !!!!
Park Poniatowskiego
Obrazek
Zamyslony TZ
Obrazek
Ja we własnej osobie
Obrazek
Pańcia robi obiad ,trzeba poprzeszkadzać!
Obrazek
Co ty tam masz !!!Szczypior!!!
Obrazek
Zabiorę ci ten szczypior ....a co!!!!!
Obrazek
A może to bedzie smaczniejsze?
Obrazek

Coś ci powiem na uszko
Obrazek
Obrazek Obrazek

Monika53