Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 22, 2013 12:07 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kociaste na powietrzu, w słonczeku - przeszczęśliwe :D :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro maja 22, 2013 12:10 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

ale się wylegują szczęśliwe kotuchy :D
smutny jest maj :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro maja 22, 2013 12:10 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Ale ty masz wolierę 8O A nasze futra tylko skromny balkonik, na którym w sumie i tak nie chcą siedzieć bo w domu wygodniej :roll: Król Słońce po prostu rozbraja :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro maja 22, 2013 14:08 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

a ja dopiero teraz dowiaduje sie,że Józio jest RUDY :!:
Opowiadała mi Joasia , opowiadała a to a tamto, ale nie mówiła,że jest RUDY- chyba zamierzenie, gdy zapraszała, dyć nie przewidziała,że ja z improwizacji też moge Józia i tak wykraść 8) :mrgreen:
woliera to marzenie chyba kazdej z nas, ech ...mysle,że nawet i ślepaczki mogłyby poczuć nieco lata i przestrzeni tak bezpieczne :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro maja 22, 2013 14:10 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

ewexoxo pisze:Ale ty masz wolierę 8O A nasze futra tylko skromny balkonik, na którym w sumie i tak nie chcą siedzieć bo w domu wygodniej :roll: Król Słońce po prostu rozbraja :1luvu:

..bo Ty masz gatunek Piecuch Domowy :lol:

alessandra

Post » Śro maja 22, 2013 14:13 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

alessandra pisze:
ewexoxo pisze:Ale ty masz wolierę 8O A nasze futra tylko skromny balkonik, na którym w sumie i tak nie chcą siedzieć bo w domu wygodniej :roll: Król Słońce po prostu rozbraja :1luvu:

..bo Ty masz gatunek Piecuch Domowy :lol:

raczej sierściuchus-leniwus z rodzaju obżartus pospolitus :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro maja 22, 2013 14:18 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

:ryk:

wstyd przyznac, ale ja dopiero na watek Joasi trafiłam :oops:
chyba dlatego,że jakoś tak wole przez telefon na słówko "...kiedy mam akurat wolną godzinę...", jak to mawia jedna Pani :lol: :lol: :wink:

alessandra

Post » Śro maja 22, 2013 18:21 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

alessandra pisze::ryk:

wstyd przyznac, ale ja dopiero na watek Joasi trafiłam :oops:
chyba dlatego,że jakoś tak wole przez telefon na słówko "...kiedy mam akurat wolną godzinę...", jak to mawia jedna Pani :lol: :lol: :wink:

no co ty? też tak masz, że dzwonicie "na słówko" przy okazji wolnej godzinki? :mrgreen: popatrz jaki zbieg okoliczności - ja mam to samo :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw maja 23, 2013 13:27 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Cieszę się, że jesteście, Kochane :D
Zwłaszcza, że zawitały do nas bliskie sercu "nowe twarze": Dorcia i Ola :D
Razem raźniej...

Ta woliera była moim największym marzeniem i teraz codziennie, niezmiennie cieszę się jak dziecko, że wreszcie jest.

Oświadczam, że mojego Józinka wykraść nie pozwolę :twisted: Jakoś On się wszystkim do rąk dziwnie klei, ale ja na te ręce mam baczenie :wink: Wszyscy o niecnych zamiarach wobec Króla Słońce drżyjcie :twisted:

Ostatnio po pracy biegam do szpitala, potem do białasków i na telefon czasu i sił prawie nie starcza. Ale staram się jak mogę :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw maja 23, 2013 13:51 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Akcja: Tona karmy dla katowickiego schroniska.
Wystarczy obejrzeć poniższy filmik by pomóc :ok: Potrzeba wielu wyświetleń!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=YMw8lsfO ... r_embedded
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw maja 23, 2013 13:56 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Asiu, dużo siły. Ciężko jest patrzyć jak ukochane osoby cierpią.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw maja 23, 2013 14:00 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Hannah12 pisze:Asiu, dużo siły. Ciężko jest patrzyć jak ukochane osoby cierpią.

Haniu, bardzo dziękuję :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt maja 24, 2013 15:47 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Joasiu, najjjjjjlepsze życzenia imieninowe, a prezent pewnie już dzisiaj przywieziesz -kciuki trzymam i czekam na wieści :ok: :ok: :ok:

Obrazek

wybacz, ale malutki jest to wiele tych róz nie może zatargać :wink:

alessandra

Post » Pt maja 24, 2013 21:53 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

alessandra pisze:Joasiu, najjjjjjlepsze życzenia imieninowe, a prezent pewnie już dzisiaj przywieziesz -kciuki trzymam i czekam na wieści :ok: :ok: :ok:

Obrazek

wybacz, ale malutki jest to wiele tych róz nie może zatargać :wink:

To ja również się podepnę :wink: Joasiu, wszystkiego naj... naj... naj...
Obrazek
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Sob maja 25, 2013 7:44 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Asiulku-jak zwykle nie pamietam, kiedy kto ma imieniny :oops: -urodziny to łatwo sie dowiedzieć z głównej strony Miau, a jak sie nie ma kalendarza z imionami, to za diabła nie sposób wiedziec kiedy są czyje
Niemniej
życzę Ci Cudowna Kobieto samych radosnych dni, samych udanych adopcji i spełnienia marzeń

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]