Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 03, 2013 18:12 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

AgaPap pisze:Mnie możesz dopisać na 2 puszeczki miesięcznie :D

Aga! Cudownie :D Mamy więc 7 puszek miesięcznie, jeszcze 5 Siódmaków i będzie pewny pakiecik miesięcznie!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pt maja 03, 2013 18:20 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

Ja niestety nie mogę zadeklarować stałych wpłat :oops: -nigdy nie wiem co mi może wypaść, ale co jakis czas, gdy będę mogła, będę przesyłać jakąś kaskę.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt maja 03, 2013 18:54 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

Ja też opodatkuję się :wink: na 2 puszeczki miesięcznie.

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon maja 13, 2013 8:43 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

Marysiu, ogromnie dziękuję!

Akcja Dzieło Siódmakowe się rozkreca. Jest kilka bardzo fajnych deklaracji z FB i nie mniej z Forum :) Taka stała, pewna pomoc w postaci kilkunastu dużych puch żarcia to wielka pomoc dla kotów schroniskowych. Już kilka miesięczny Siódmaków za maj na Kocie Konto wpadło więc mam nadzieję, że to Dzieło wypali i będzie to jakaś pewna rzecz w życiu kotów :)

Dziękuję Wam wszystkim ogromnie! I jeszcze cały czas szukam chętnych, którzy mogą opolskim kotom podarować 7zł miesięcznie!
Obrazek

Boo

Post » Pon maja 13, 2013 9:12 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

za maj ode mnie już poszedł jeden siódmak
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pon maja 13, 2013 12:21 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

ewa_mrau pisze:za maj ode mnie już poszedł jeden siódmak
... mry!

Ewciu, właśnie wpadł na konto :)
Obrazek

Boo

Post » Pon maja 13, 2013 17:25 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

W piątek ida siódmaki ode mnie. Ponieważ moje źródło dochodów to zlecenia i umowy o dzieło, wysyłam na wszelki wypadek siódmaki do końca roku - zlecenia to jedno, a otrzymanie zapłaty to juz całkiem inna historia...
Oczywiscie, jak wszystko bedzie ok. znajda się dodatkowe puchy dla opolskich kotów :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pt maja 17, 2013 8:16 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

Blekitny.Irys pisze:W piątek ida siódmaki ode mnie. Ponieważ moje źródło dochodów to zlecenia i umowy o dzieło, wysyłam na wszelki wypadek siódmaki do końca roku - zlecenia to jedno, a otrzymanie zapłaty to juz całkiem inna historia...
Oczywiscie, jak wszystko bedzie ok. znajda się dodatkowe puchy dla opolskich kotów :)

Bardzo, bardzo Irysku dziękuję :D

Wpadają kolejne, miesięczne Siódmaki. Jest też kilka wpłat, które ciężko mi z góry zakwalifikować czy to jeszcze spontaniczny Siódmak czy już miesięczny. Zobaczymy w czerwcu :) Tak czy siak dzięki akcji Siódmakowej koty otrzymały konkretną pomoc w postaci pysznej, zdrowej, wartościowej i mięsnej karmy i pomoc ta będzie regularnie do nich przychodzić co miesiąc. Nie macie pojęcia jakie jest to dla nich ważne i jak ja jestem Wam za tę pomoc wdzięczna!!!
Obrazek

Boo

Post » Pt maja 17, 2013 21:42 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

Jako stary chytrus zapisuję się na jedną puszkę od czerwca
znaczy ja nie oczekuję puszki :mrgreen:

Pati , nr konta Twój, czy jakieś inne?

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Sob maja 18, 2013 21:06 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

marivel pisze:Jako stary chytrus zapisuję się na jedną puszkę od czerwca
znaczy ja nie oczekuję puszki :mrgreen:

Pati , nr konta Twój, czy jakieś inne?

Tak Aneczko, Kocie Konto wciąż te same :)
Bardzo dziękuję! To już kolejna, miesięczna pucha!
Obrazek

Boo

Post » Śro maja 22, 2013 15:14 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

Są kolejne wpłaty :) Cuda, panie, cuda się dzieją :mrgreen:

Mam nadzieję, że już dziś uda mi się zamówić kolejną porcję puch za Siódmaki, jeszcze te spontaniczne, z kwietnia.

No i wciąż szukam chętnych, którzy mogą się rozstać z siedmioma złotymi miesięcznie by kupić puchę super żarcia dla potrzebujących, porzuconych kotów z opolskiego schroniska :) Zapraszam do pomocy!
Obrazek

Boo

Post » Śro maja 22, 2013 19:44 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

Na 1szej stronie rozliczyłam całą kasę z kwietniowej, spontanicznej akcji zbierania Siódmaków na puszki. Dzięki akcji na naszym forum oraz na FB opolskie koty w schronisku otrzymały 204 puszki po 80dkg naprawdę świetnej karmy :D
Bardzo Wam za to dziękuję!

Wciąż jednak będę Wam marudzić o akcji Siódmak Co Miesiąc :mrgreen: Pomyślcie, może te 7 zł miesięcznie uda Wam się wyskrobać??? :kotek:
Obrazek

Boo

Post » Czw maja 23, 2013 10:57 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

jestem za!
jestem bardzo za!
mam parę kont, na które wpłacam miesięcznie po 5 zł wychodząc z założenia, że grosz do grosza i się coś uzbiera
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Wto cze 04, 2013 8:25 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

bananowy_kot pisze:Wpisuję się do wątku :ok:

Witamy, witamy :)

Wciąż szukam chętnych do podzielenia się 7zł co miesiąc z opolskimi kotami :)
Obrazek

Boo

[poprzednia][następna]