Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
.AnnMarie. pisze:
Ćwirko - Fryderyk dziś miał przełom w swoim zachowaniu, mianowicie z przyjemnością dał się wygłaskać. W dodatku coraz częściej spaceruje po mieszkaniu. Generalnie ciężko mu jest się przestawić, to niesamowicie wrażliwy kot, ale widać światełko w tunelu. Widać, że chce kontaktu, ale po prostu się obawia. Apetyt ma MEGA, nie wiem czy wszystkie ślepaczki jedzą, jedzą i końca nie widać?
.AnnMarie. pisze:alessandra pisze:Prosimy zatem, kochane nowe domki futrzastych o zdjęcia kotków, które mają własnych Dużych i ds
My z wieeelką przyjemnością się dołączamy
.AnnMarie. pisze:Jejku, ale ładnie !!! Dziękujemy ślicznie !!!
PS. Z ostatniej chwili: Frodek pierwszy raz wytulił się ze mną w łóżku, wręcz robił fikołki, tarzał się na przestrzeni 360 stopni, wbijał główkę we mnie i mruczał głośno ! Szok ! A jak się przy tym obślinił hehe... Aż sie zastanawiam, kto tu ma ruję, Samba czy Fryderyk
Właśnie nastąpił przełom...
Duszek686 pisze:Byłam dziś w schronisku na chwilę![]()
Nie jest najlepiej![]()
Matylda zagilana i w kiepskim staniePuściły jej szwy w oczku i cały oczodół jest na wierzchu, sączy się z niego jakieś coś, jest tam duży stan zapalny
![]()
Zabrałam ją...
Na razie jest w lecznicy. Jutro - jeśli jej stan na to pozwoli - będzie miała zabieg czyszczenia oczodołu i doprowadzania tego oczka do porządku. Biedna, nawet się tak mocno nie skarżyła...![]()
Nie wiem, co potem...
(...)
Klub Ślepaczkowy pisze:Czy ktos coś wie o tych kotach?
alessandra pisze:mam dzisiaj troche czasu, tak sobie siedzę i myslę...(Ewelina mnie prześwięci za dociążenie Jej dodatkowymi zajęciami) -a może by tak jakiś konkurs ogłosić nowy? Tytuł: najpiękniejszy łabądek - kotków , które jak Gucio z brzydkiego kaczątka stały się pięknymi łabędziami -inspirujacy dla ludzi, którzy boja się wziać "brzydkie kaczątko, a przecież tak niewiele trzeba, aby wydobyć piękno kota...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tundra i 66 gości