Nim6..EMIR z guzem w uchu-po operacji, jest DOM u fifi2005!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 19, 2013 22:31 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

fifi to piękne co robisz, Emirek to taki delikatny kituś, te ciągłe zmiany, choroba, operacja to za dużo jak na jedną bidę. Emirku idziesz do domku kochanie. Ja nadal utrzymuję wydarzenie na fb i liczę, że w końcu domek się znajdzie.
Mam nadzieję,że będziesz wklejała jakieś zdjęcia abym mogła pokazywać na fb naszego kitusia.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie maja 19, 2013 22:39 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Zobaczycie Emirek u fifi szybciutko dojdzie do siebie i wyzdrowieje i nie bedzie już takich smutnych minek na zdjeciach tylko szczesliwy kitulek, oby do wtorku :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon maja 20, 2013 22:44 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

co tam u naszego Emirka?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto maja 21, 2013 12:23 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

dziś jest wtorek i pewnie EMirek już u fifi :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto maja 21, 2013 12:37 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

wlaśnie , właśnie :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Goyka

Post » Wto maja 21, 2013 16:17 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Dzwoniłam do lecznicy,
wiem, że fifi była, ale
Emirek nie pojechał bo kiepsko z nim :(
ma zaburzenia równowagi- Ania powiedziała
coś co brzmiało- zespół przedsionkowy-
ale nie wiem czy dobrze to zapamiętałam...
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto maja 21, 2013 16:18 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

:(

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Wto maja 21, 2013 17:15 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Mocne kciuki za Emira.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto maja 21, 2013 17:27 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

ruru pisze:Dzwoniłam do lecznicy,
wiem, że fifi była, ale
Emirek nie pojechał bo kiepsko z nim :(
ma zaburzenia równowagi- Ania powiedziała
coś co brzmiało- zespół przedsionkowy-
ale nie wiem czy dobrze to zapamiętałam...

Potwierdzam, byłam w lecznicy, akurat podjechała też Duszek ;-) Niestety, ale z Emirkiem tak sobie. :( Wygląda na to, że cały czas ma ten stan zapalny, chyba po tej stronie co opada oczko, bo z uszka jak się wsadzi głęboko patyczka to sączy się ropa.... Ania powiedziała, że może być różnie, ale dostał silniejsze lek przeciwzapalne, steryd i i powinno być lepiej. Z powodu tego zapalenia pojawił się zespół przedsionkowy i kotuś ma problem z zachowaniem równowagi jak chodzi ;-( Bida z niego straszna.... :( Ma dosyć tego pobytu w lecznicy, wystawia pazury do wetek i gryzie, jak go się wystawiło z klatki to czym prędzej uciekał do niej zestrachany....... Pomiziałyśmy go z Anetką i choć na chwilkę się odprężył.... ugniatał łapkami i traktorzył. Jest cudny! :1luvu:

Bardzo potrzebne kciuki za jego zdrowie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Mam dzwonić w niedzielę, aby zdecydować co dalej, czy może iść do domku.

A tutaj smutny Emirek w klateczce. Proszę o mnóstwo pozytywnej energii w jego stronę, aby kotuś się nie poddał i walczył, przecież tak niewiele trzeba, aby znalazł się w domku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek

fifi2005

Od: Nie sie 26, 2012 18:28

Post » Wto maja 21, 2013 17:47 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Dlaczego tak się stalo? :( przeciez operacja byla po to by mu pomoc, mialo byc tylko lepiej. Lzy same leca i nie chca przestac :( Emirku zdrowiej, masz szanse na domek tymczasowy, nie mozesz się teraz poddac!!! :cry:
Obrazek

Goyka

Post » Wto maja 21, 2013 17:54 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

tego najbardziej się boję, że się podda, bo siedzi wciśnięty w klateczkę, cały sparaliżowany strachem........ :( w/g mnie ten guz to był jakby skutek tego co jest przyczyną, a przyczyną jest zapalenie... i dlatego teraz dostaje inne leki przeciwzapalne, które w ciągu tygodnia mają mu pomóc.... do tego doszedł ten problem z równowagą, ten zespół przedsionkowy, kot jak chodzi to ściąga go na jedną stronę i prawie upada... to powoduje większy stres i chęć zaszycia się gdzieś daleko..... wetki wiedzą co robią! chcą go ratować! także pozostaje nam wierzyć, że się uda!!!!! kciuki za Emirka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

P.S. dodaję => Goyka, ponoć po operacji było super, dopiero po kilku dniach się pogorszyło!

fifi2005

Od: Nie sie 26, 2012 18:28

Post » Wto maja 21, 2013 18:05 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Tak się boję o Emirka ...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Wto maja 21, 2013 19:03 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Blekitny.Irys pisze:Tak się boję o Emirka ...

Ja tez :( na pewno w domku by szybciej doszedl do siebie, ale znowu jego stan nie pozwala by go zabrac :( to takie smutne :cry: tyle czasu czekal na swoja szanse a jak ja dostal to tak się pogorszylo. Emirku walcz proszę...
Obrazek

Goyka

Post » Wto maja 21, 2013 19:30 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Goyka pisze:
Blekitny.Irys pisze:Tak się boję o Emirka ...

Ja tez :( na pewno w domku by szybciej doszedl do siebie, ale znowu jego stan nie pozwala by go zabrac :( to takie smutne :cry: tyle czasu czekal na swoja szanse a jak ja dostal to tak się pogorszylo. Emirku walcz proszę...

Goyka, to jest bardzo poważna operacja :(.

Emirku, zdrowiej, proszę, domek czeka.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Wto maja 21, 2013 20:47 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Emirku kochany nie poddawaj się !!!
wszyscy chcemy żebyś wyzdrowiał i wierzymy że tak właśnie będzie
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

[poprzednia][następna]