Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 20, 2013 15:46 Re: Choco-suczka, wampir Nero cz.3, Mrużka[*]

viewtopic.php?f=1&t=144861&start=1125#p9842631
kussad pisze:
kussad pisze:Dziewczyny trzeba się bardziej zmobilizować - znowu trudny miesiąc i naprzemiennie raz prowadzi PKDT a raz Oświecim :|
Nawet banerków prawie nikt nie wkleił :(
Mulesia pisze:Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16624&sid=97ae82841d7005d17f67181e4102c8b1][img]http://images50.fotosik.pl/1928/5bc6a4bce1ffa303mc.jpg[/img][/url]

Zaktualizowałam banerek ( póki nie ma ładniejszych, można wstawiać ). Prowadzi do wątku z głosowaniem na KV.
Marlon pisze:
otoz Animals pisze:Witam :)
Wiem, że w tym miesiącu wszyscy miłośnicy zwierząt głosują na Pomorski Koci Dom Tymczasowy. I na to wygląda, że uda Wam się wygrać. Zgłosiliśmy po raz drugi Schroniska dla bezdomnych zwierząt w Oświęcimiu i w tym miesiącu już odpadamy :( Dlatego, gdy uda wam się wygrać, to chcielibyśmy Was ogromnie prosić o pomoc. Schronisko prowadzimy od ponad 3 lat. Gdy je przejęliśmy, było w opłakanym stanie i przez te wszystkie lata udało nam się wybudować boksy dla psiaków i wyremontować pomieszczenia gospodarcze. W 2012r. nie poddaliśmy eutanazji żadnego psiaka. Prowadzimy akcję sterylizacji dzikich kotów na terenie Oświęcimia. Przeprowadzamy ibnterwencjie, gdy tylko wiemy, że zwierzętom dzieje się krzywda. Udało nam się uzyskać pierwszy w Polsce wyrok skazujący na rok pozbawienia wolności i zakaz posiadania zwierząt do 10 lat, za wyrzucenie psiaka yorka z drugiego piętra. Niestety nie mamy wybiegu na kotów, co jest dla nas bardzo ważne. Nie stać nas na to :( Niedawno zapłonął nam jedyny samochód do przewożenia zwierząt i wszystkie zaoszczędzone pieniądze musieliśmy przeznaczyć na jego naprawę. Dach w magazynie o mało co się nie zawalił:( Marzy nam się woliera dla kotów, by chociaż na chwilę mogły zapomnieć gdzie są :( Więc gdyby się udało w przyszłym miesiącu wygrać konkurs Krakvetu, to zaoszczędzone pieniądze na karmie, będziemy mogli przeznaczyć na wybudowanie wybiegu. Przepraszam, że wtrącam Wam się w wątek, bo wiem jak bardzo wygranie konkursu jest dla Was ważne, ale jak tylko Wam uda się wygrać, z całego serca prosimy o pomoc.
Ta wygrana w maju zadecyduje o tym czy będziemy dalej istnieć, mamy ogromne długi u weterynarzy a kotów do wykarmienia prawie 500 :( codziennie po kilkadziesiąt zgłoszeń z prośbą o pomoc, nie dajemy rady finansowo bo koszta nas zjadają, kupujemy już kotom najtańszą karmę za własne prywatne pieniądze (których mamy ograniczoną ilosć) i co raz rzadziej karmimy koty w stoczni :( Prawie wygrałyśmy w kwietniu, ostatni wieczór był decydujący, nie wiem jak Bernardyny to zrobiły ale przybyło Im 100 głosów w ciągu 3 godzin. Osobiście wolałabym zaoszczędzić nasz czas i zamiast siedzieć przy komputerach pozyskujmy pieniądze na leczenie i sterylizacje zwierzaków. Zróbmy akcje i uzbierajmy na woliere dla kotów w Waszym schronisku a w czerwcu zagłosujemy na Was jesłi my wygramy w maju, co Wy na to? :)
viewtopic.php?f=1&t=153207&start=15#p9842229
kussad pisze:WYDARZENIE KOTECZKI ZNALEZIONEJ PRZEZ dorcia44 POWSTAJE TUTAJ - https://www.facebook.com/events/2309845 ... ext=create
:wink:
kussad pisze:Uff! Uczę się czegoś innego :arrow: zapraszam też tutaj https://www.facebook.com/media/set/?set ... uploaded=1 :oops:
Hi, hi, hi – to się Krzyś zdziwi – wygląda to jakby On znalazł a ja szukała domu dla kotki… :ryk:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon maja 20, 2013 15:58 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Ewuś, pomóż mi prosze i wrzuć wątek z dostępem do kv głoswanie. Jakoś dziś mało gramotnie szukam. A to już koniec m-ca będzie.
Przepraszam...i wdzięczna będę. Może wreszcie im się uda.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon maja 20, 2013 22:21 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Oczywiście Asiu – podałam Ci te wszystkie linki u Was – tam jest codziennie dużo gości….tutaj tylko zacytuję tego posta: viewtopic.php?f=13&t=152704&start=240#p9842709
kussad pisze:Proszę Asiu - poszukałam ich różności u siebie na profilu :)
wklejam fragment posta ode mnie u Was viewtopic.php?f=1&t=144861&start=1125#p9842631
kussad pisze:
kussad pisze:Dziewczyny trzeba się bardziej zmobilizować - znowu trudny miesiąc i naprzemiennie raz prowadzi PKDT a raz Oświecim :|
Nawet banerków prawie nikt nie wkleił :(
Mulesia pisze:Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16624&sid=97ae82841d7005d17f67181e4102c8b1][img]http://images50.fotosik.pl/1928/5bc6a4bce1ffa303mc.jpg[/img][/url]

Zaktualizowałam banerek ( póki nie ma ładniejszych, można wstawiać ). Prowadzi do wątku z głosowaniem na KV.

Link do konkursu to banerek!
Ten konkurs to zgodnie z tym co zacytowałam Marlenę jak napisałam udostępniając wydarzenie na FB "być albo nie być dla tych zwierzat"
Ich wydarzenia to - KONKURS :arrow: https://www.facebook.com/events/555082341210035/

LISIARNIA :arrow: https://www.facebook.com/events/1116820 ... l_activity
ALBUM LISIARNI :arrow: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
13 KOCIĄT Z MAMUSIAMI :arrow: https://www.facebook.com/events/340853089374388/
ALBUMY KOTEK NADAL SZUKAJĄCYCH DT -
SISI :arrow: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 582&type=1
GRUCHA - RAMZES :arrow: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 582&type=1
BARYŁKA :arrow: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 582&type=1

Te moje dzisiejsze to było szukanie DT dla kotki, którą znalazł Syn Dorci44 :|

Nakryłam włamywacza…. A tak w ogóle to jestem zła na swoje skarbeczki…
Rano wchodzę do kuchni i na stole widzę roztrzaskaną podstawkę na ciasta i torty świeżo umytą do zwrotu, taką jaka kiedyś w tajemniczy sposób zniknęła z mojego domu – z kuchennej szafki wyleciał na podłogę kubeczek bo do kuchni spadła mucha i odbywało się szalone nocne polowanie…. :evil:

Mam domowego złodziejaszka już kolejnego… Codziennie od kilku dni na legowisku po nocy albo po powrocie z pracy na legowisku suki albo gdzie widziałam rozgryzione wylizane rozdrobnione opakowanie saszetki Felix delicate…. A byłam taka dumna że je zdobyłam dla Księcia :twisted:
Wydawało mi się ,że schowałam do lodówki – kolejny raz niczego tam nie ma…. Raz mogło mi się wydawać ale kilka… :twisted: … - jeśli to mam zdolna bestię otwiera i zamyka lodówkę…
Może wyjmowała z kosza na śmieci gdy niecodziennie były wyniesione na podwórko -…
W nocy z soboty na niedzielę misia przegięła – znalazłam nie otwierane przeze mnie bo nareszcie dokładnie oglądnęłam saszetki – 3 puste rozdrobnione opakowania a w pokoju Krzysia otwarty pojemnik na karmę a w nim brak 8 saszetek wrrr … A my się denerwowaliśmy że Misia straciła apetyt… :ryk:
….
Roślinkom na działce bardzo brakuje deszczu… nie zdążyłam ich podlać ale może pójdziemy tam na wieczorny spacer… - tak myślałam rano :twisted:
Było pięknie, świeciło słońce ale duszno i za gorąco. Niebo niebieskie – parasola nie zabrałam wg prognoz nie powinno padać a potem na niebie ciemne chmury, burza , grad i kolejna burza i kolejna – już trzecia i czwarta i leje i grzmi i błyska gdzieś obok… tylko dlaczego trwa gdy już muszę o 18:00 wyjść z pracy :twisted:
Wychodząc z biura wyłączyłam komórkę….
……..
Przeglądam stare posty…. Szukam zdjęć a czasem czytam jakiegoś posta…Wspomnienia, wspomnienia – okazuje się, że to co napisałam dzisiaj pisałam już nie raz dawniej….viewtopic.php?f=46&t=130746&start=420#p8348043
….
Czytanie starego wątka to bardzo fajne zajęcie – tyle różnych wspomnień, wyrywkowo posty, które wtedy pisałam, zdjęcia i historie, widziałam kto nas wtedy regularnie odwiedzał, Było i smutno i pożegnania, i śmiesznie, zmarzłam, dostałam kataru… Jestem na 49 stronie…. :)
……
viewtopic.php?f=46&t=130746&start=510#p8706675
kussad pisze:Nadeszła wiosna, wiosna, wiosna - cieplejszy wieje wiatr,
Wiosna, wiosna, wiosna – piękniejszy będzie świat! :D

Zamawiam na jutro takie słoneczko jakie kiedyś w nocy zobaczyłam u Kropci i Dolores:
kocurzyca41 pisze:Podeślemy troszkę słoneczka na dzień dobry.
Obrazek

Życzymy spokojnych snów a jutro miłego dnia i niestresującej pracy w umiarkowanej ilości i za wszystko i wszystkich :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto maja 21, 2013 10:54 przez kussad, łącznie edytowano 2 razy
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon maja 20, 2013 22:31 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Zaglądamy.
U nas nic nowego.
Po kilku upalnych dniach deszcz mnie złapał w drodze z pracy,
Mam kolejne zapalenie żył w i tak niesprawnej ręce.
Pracy nadal duzo.

Nie mogę sie pozbierac po smierci Horacy.
Zamówiłam mszę w 30 dzień po smierci - 15.06 o 18-tej.

Pozdrawiamy.
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pon maja 20, 2013 22:46 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Przytulam :| :| :| Widzę Twoją nieobecność :(
Czy znałaś Horacy? Od jak dawna czytałaś wątek i wiedziałaś, że choruje?
Która to ręka?
Ja widzisz jak odreagowuję - częściej wspominam Moich Najbliższych :( Próbuję zagłuszyć myśli i oczekiwanie na zbliżający się termin czymś innym.... :(
Spróbuj proszę chociaż mimo wszystko przez chwilę się uśmiechnąć albo wyszukać sobie jakieś zajęcie dobrze :1luvu:
Chociaż przed snem i zasypiając spróbuj myśleć o czymś miłym i tym co Cię rozśmiesza - może jakieś śmieszne zachowanie zwierzaków?
Bardzo mocno trzymam kciuki i myślę wiesz o Kim i o czym :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Dziękuję za wiadomość :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto maja 21, 2013 15:56 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Mysia cudnie świętowała wspólnie z Wami 3 urodziny Piotrusia :1luvu: viewtopic.php?f=46&t=151883&start=540………

To jego zabrałam z działki, podzieliłam i posadziłam do skrzynek na balkonie….ciekawe jak będzie wyglądał i jaki będzie miał kolor….Obrazek

Moje aktualne problemy ? – całkiem przyziemne… :oops:
Tak byle jak jak w tym miesiącu nie było nigdy – jest 21.05 i do wypłaty daleko. Saldo minus 750 a zbliża się termin jeszcze kilku płatności na kwotę w tej chwili wiem około 600,- a potrzebne zakupy na jeszcze jeden weeckend ….Dostępne saldo kredytu samoodnawialnego minus 1500,- wrrr :(
Doszło kilka płatności, których nie wymieniłam w kalkulacji na ten miesiąc a zresztą np. działka, kot i jego karma to mój wydatek…. – działka za rok 2013, ubezpieczenie mieszkania, leczenie…. :(
………
Z Babcią ? – huśtawka na całego, każdy dzień i godzina inna. Podczas rodzinnego spotkania gdy była obecna też Jej ukochana Starsza Synowa i Wnuczka – Babcia ożywiona i chodząca całkiem znośnie samodzielnie po mieszkaniu, przy nas albo gdy Mąż idzie sam – nie dała rady sama wrócić z toalety, kolejny dzień – obecny sam TZ - leży nieruchomo i nie daje rady wstać i wszystko trzeba zrobić a godzinę później przyszedł starszy syn i sobie pojechali do restauracji i na zakupy w markecie.
Bracia ustalili, że balkonika nie kupują – albo będzie stał w kącie tak jak ten na kółkach – jak wszystko co my załatwialiśmy zanegowany od samego początku, albo swoją masą go przewróci zamiast się podeprzeć i zrobi sobie coś złego :(
Lubi chodzić i opierać się o ściany i za wszystko się łapać – kupią poręcze i zamontują do ścian gdzie tylko się da…- to wersja z dzisiejszego poranka…. a skoro długa poranna rozmowa to odpowiednio później dojechałam do pracy :twisted:

Lekarz – na siłę nie da się zaprowadzić ani doprosić o wizytę u Tej znajomej, której ufa a całymi miesiącami tam się nie umówią ani nie pojadą…to jest nie do sprawdzenia czy gdziekolwiek w ogóle zadzwoniła czy tylko nam znowu opowiada każdemu co chciałby usłyszeć... Andrzej twierdzi, że to żadna miażdżyca tylko charakter… - słuchał co opowiadała podczas spotkania z jego Żoną i Córką…
Przenosimy dokumentację medyczną Babci do przychodni NFZ obok naszego domu – mają termin do lekarza rodzinnego na przyszły tydzień – za 8 dni.. do ustalenia i ustawienia wszystko – i dermatologicznie, i spuchnięte nogi i urologicznie – wszystko! Leków ma pełno bo sama sobie wypisuje recepty…. Starszy syn Ją tutaj przywiezie – może wtedy dowiemy się czegokolwiek…
…….
W niedzielę dostała wiązankę bzu z działki – tego fioletowego i gałązkę białego i tą pierwszą rozwijającą się wczesną piwonię…

Teść – równolatek z 1931 roku podobno w formie znośnej…
TZ nadal chudnie, niby je dużo ale już więcej nie daje rady zjeść…. 175/66 kg lat 56 :!:
Ja usiłuję walczyć o siebie ale przegrywam….- znowu 164/63,5…. I to widać … :oops:
….
Zdarzają się sytuację „dziwne” :wink: – ktoś ze znajomych bardzo zainteresowany i pytający na różnych wątkach o linki do Fb. Piszący żeby ktoś inny poprosił o utworzenie na Fb, dołączający do wydarzeń stwierdza „ja nie chcę FB” a nawet nie wie co by powstało ….
Dobra, nie to nie, znikam i nie będę się ujawniała na wątku, kto inny bardzo prosi żeby do niego zaglądnąć i bywać…
___
Wczoraj wracając z biura przemokłam i przemarzłam ale nie przeziębiłam się :)
….
Dziś rano ślicznie, dość ciepło, słońce! Około południa nijako, zachmurzenie pełne a od 15:00 grzmoty , błyskawicei kolejna burza wrrr…
22.05.2013 – 17:15 HEPATOLOG :( :( :(
Mogę już zniknąć a zresztą plan pracy na najbliższy okres mam ściśle określony….
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto maja 21, 2013 19:25 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Byłyśmy z Inką na usg. Zabił mnie facet ceną. A saldo konta mam podobne jak Ty.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro maja 22, 2013 11:32 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

o swoim koncie nawet nie będę pisała :oops:
ostatnio w banku spytała mnie pani na które konto wpłacić pieniążki (syn dokłada to co ZUS zabiera) na oszczędnościowe czy zwykłe
Czerwona lampka ,oszczędnościowe ?? a ile tam jest pytam już podrajcowana ,a ona że 0,65 gr :crying:

kto idzie do hepatologa i po czemu :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro maja 22, 2013 11:52 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Dziś jestem ciężko przerażona sobą i też czekam - specjalnie napisałam termin i godzinę wczoraj i jak zwykle nikt nie zauważył - wizyt od tego posta 45 ale nie ma co powiedzieć... :|
Dorciu dziękuję za zainteresowanie - to dlatego ostatnio posty i wpisy były takie jakie były - o chorobach, o życiu.... :|
Idę ja. W kolejnym badaniu w krótkim odstępie czasu znacznie większa ilość i dużo większych torbieli na wątrobie dających typowe objawy - dziś pierwsza konsultacja u hepatologa. kiedyś internista się nie przejął, obecna natychmiast skierowała na konsultację i tyle czasu czekałam na termin... a tutaj historia mojego Taty[*], Basia[*] i inne, które znam, wśród najbliższych :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro maja 22, 2013 12:06 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Nie smutaj ,będzie dobrze :ok:
Torbiele to ..torbiele i tak jest i będzie ! ja też takowe mam i oby na tym się skończyło .
Z wiekiem niestety same kuźwa problemy :|
Jestem z Tobą i tulkam mocno ,czekam niecierpliwie na wiadomość po wizycie ,tyle że ja dojrzę dopiero po 22 jak wrócę z pracy.
Nie raz nie wie człowiek co napisać ,pewnie stąd nikt się nie odezwał.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro maja 22, 2013 14:08 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

:D Dziękuję, że jesteś tutaj chociaż Ty Jedna :1luvu:
O wyniku badań nerek lekarz też niezbyt wie co sądzić :(

Tak, oczywiście, po prostu nie ma co napisać a wystarczy po prostu ujawnienie się, że ktoś zaglądał, był tutaj, myśli i wie ,że coś się dzieje właśnie w danej chwili…
…….
Kiedyś myślałam jak to jest z nami, naszymi najbliższymi, przyjaciółmi, rodziną.
To ogromne szczęście jeśli mogą być przy nas blisko osobiście i w realu..
Niestety często jest podobnie jak u mnie – wyjechałam z Krakowa i prawie wszystkich Swoich, nie ze strony TZ, mam daleko – Syna, Brata, Rodzinę z mojej strony i Innych Najbliższych i Przyjaciół, którzy są jeszcze bardziej rozproszeni i kontakt jest utrudniony – głównie przez telefon lub internet!
Nawet jeśli coś się dzieje często nie możemy się spotkać a przyjazd w nieodpowiedniej chwili zamiast pomóc i sprawić przyjemność mógłby tylko sprawić kłopot lub stworzyć niezręczną sytuację – przyjeżdżamy tylko jeśli wzajemnie tego chcemy i możemy mieć dla siebie czas.
Co z tego że można przyjechać gdzieś w ramach często organizowanych wycieczek i przy okazji, spotkać się na szybko – przelotnie, na ulicy lub w kawiarni ale tego nie chcę, nie o to chodzi. :!:
Takie przelotne, szybkie i lakoniczne bywają zwykłe rozmowy na co dzień!
Mnie samej byłoby przykro, że w danym mieście nie jestem u Tej Osoby, z którą bardzo chciałabym się spotkać i tylko o Niej myślała...
Nie wszędzie da się i są możliwości żeby obrócić w ciągu jednego dnia – byłoby za mało czasu, w innym przypadku dochodzi chociażby problem z noclegiem…
….
Ja też ewentualnie będę tutaj dopiero całkiem późno, gdy zakończę domowe obowiązki, w nie wiadomo jakim nastroju i jeżeli raczy mi zadziałać internet…
Jutro do pracy też dotrę późno – idę do swojego okulisty – jazda bardzo daleko i w korku… :|
Ostatnio edytowano Czw maja 23, 2013 10:19 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro maja 22, 2013 14:11 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Ewo- czytam każdy Twój post. Ne piszę, ale jestem. :P
Trzymaj się kochana :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro maja 22, 2013 14:39 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Ja zaglądam.
Trzymam kciuki :ok:
i tradycyjnie nie piszę.

Torbiele w watrobie ma dużo młodych osób.
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013

NITKA/KARINKA

Post » Śro maja 22, 2013 14:55 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Dziękuje Wam, że tutaj jesteście i się ujawniacie! :1luvu: :1luvu: Nie piszecie to myślę, że nawet Was tutaj nie było i mi przykro :(

Znacie mnie i wiecie jak potrafię się nakręcić :oops: :(

Tradycyjnie - zbliża się 16:00. Za chwilę powinnam wyjść z biura żeby zdążyć dojechać do lekarza a daleko mam przejść na piechotę a tutaj zaczęła się burza, grzmi, błyska i pada, wieje :twisted:

Wiecie co odkryłam żeby było śmieszniej wczoraj podczas wieczornego spaceru z Choco - obok domu na Górnym Mokotowie po tych przedwczorajszych nawracających burzach i gradzie wszędzie - na ulicach jezdni trawniku stały kałuże. Cieszyłam się, że nareszcie moje roślinki na działce kilkaset metrów od domu są dobrze podlane a co zobaczyłam już na trasie gdy zeszłam ze Skarpy - jest sucho jak pieprz. Najbardziej spragnione i maleńkie kwiaty podlałam z konewki :twisted:

Ta znaleziona i wczoraj ogłaszana - to moje FB i album - Koteczka dorci44 ma coś z nerkami - nie pamiętam co jadły inne chore kotki a nieraz to czytałam :arrow: viewtopic.php?f=1&t=153207&start=60 :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro maja 22, 2013 16:06 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Trzymam - u nas brzydko - pochmurno i wiatr.
:ok: :ok: :ok:

NITKA/KARINKA

[poprzednia][następna]