Pń/Luboń: Działkowa czarna armia - i zamykamy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 18, 2013 19:05 Re: Pń/Luboń: Działkowa czarna armia

Avian-kosiarka. Łapie, tnie równo z trawą (i dobrze, bo nie chcemy umierających w nędzy kocin) i znajduje stworu nowe życie. Avian :1luvu: :kotek: :kotek: :kotek:
----------------------------------------------------------------------------------
Zobaczysz co będzie, jak kiedyś Albertosa wystawię. Zagada wszystkich. Jest nie do przegadania. I przymila się nie do wytrzymania. :piwa:
----------------------------------------------------------------------------------
A'propos, czy bezjajeczne, kulawe, bez ogonów albo uszu też mają prawo startu w wystawach? Serio-serio.
Gdybym już nie miał swojego wojska to przyjąłbym Radka na ochroniarza, słowo. Ten kociur budzi mores. :)
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Nie maja 19, 2013 12:58 Re: Pń/Luboń: Działkowa czarna armia

Widziałam Wściekłego Radka!!!! :1luvu:
(O Avian nie wspominam! :mrgreen: )
Głaskałam Wściekłego Radka! Miałam go na rękach! :1luvu:
Byku taki wielki i gruby. Luzik niesamowity (przymknięte, śpiące oczy - trzeba było użyć sztuczek, aby się w ogóle przebudził i otworzył do zdjęcia oczyska) .
Zrobił furorę na wystawie leżąc spokojniutko na wierzchu klatki dając się głaskać, focić, dotykać wszystkim, którzy mieli na to ochotę.
Żeby dobrze sfocić czarnego kota - trzeba umieć. Szczególnie, gdy czarna masa futra po prostu śpi, nic nie robiąc sobie z otoczenia.
Nie wiem, jak to się nazywa, ale miał przypiętych do klatki kilka takich rozetek na wstążce, co znaczy, że coś wygrał, ale nie wiem dokładnie, bo dla mnie język wystawowo-hodowlany jest mało czytelny.

Groszek - spokojny kochany kotecek. Nie chciał ze mną gadać - obrócił się "tyłkiem" i odpoczywał :mrgreen: . Jest piękniejszy niż na zdjęciach. Taki dostojny rasowiec.
I ma wąsy wykręcone w inną stronę. Cudo!!! :1luvu:

Bardzo się cieszę z naszego spotkania. Futro Radka jeszcze mnie łaskocze w policzki 8) . Na bluzce też je mam :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie maja 19, 2013 13:25 Re: Pń/Luboń: Działkowa czarna armia

Kotowe futra mam wszędzie. Duży, przemysłowy odkurzacz (zbiornik 20 l.) po odkurzeniu dwóch niewielkich pokojów był PEŁNY! One już powinny dawno być łyse, przy takim przerobie. Wredne, wredne, wredne, wredne, wredne, wredne futerkowce!
Moje ukochane dzieciaki.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pon maja 20, 2013 20:06 Re: Pń/Luboń: Działkowa czarna armia

Jak wystawa Avian?
Radecki zdobył jakiś medal?
Ktoś interesował się adopcją?

Chudy przychodzi tylko na michę czy mieszka już z resztą w altanie?

Umieram z ciekawości :roll:
Obrazek

Jahodny

Od: Pt lut 22, 2013 23:58

Post » Pon maja 20, 2013 20:16 Re: Pń/Luboń: Działkowa czarna armia

Jutro, bo padam na ryjek ;)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro maja 22, 2013 21:00 Re: Pń/Luboń: Działkowa czarna armia

No to proszę - nowy wąt 8)
viewtopic.php?f=46&t=153334