Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pon maja 20, 2013 15:00 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Gibutkowa pisze:
Thorkatt pisze:Gibutkowa, jaki Leon? Mieta zamieniłaś?

Ten Leon :mrgreen:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 32c5912bb3
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 49e4b0f304

A Miet jest niepodmienialny :P

:love:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon maja 20, 2013 15:51 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Wrócił mi z adopcji, bo był "psychiczny" ;) (siurał wszędzie i darł japiszcze, siedział schowany - za bardzo musiał przeżyć zmianę z piwnicy na dom, w odróżnieniu do swojej siostry, która się automatycznie zrobiła domowym miziakiem). Trochę nam zajęło, żeby go naprostować psychicznie ale nadal ewidentnie jest nadpobudliwy. Nawet teraz jak już daje się głaskać i sam przyłazi na mizianki i jest coraz bardziej obsługiwalny. Coś z łepetyną musi mieć ale ponoć ten typ rasy często tak ma :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon maja 20, 2013 17:26 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Gibutkowa pisze:Coś z łepetyną musi mieć ale ponoć ten typ rasy często tak ma :roll:

A jakiej on jest rasy? Bo na zdjęciu jest sympatyczny dachowiec. :)
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon maja 20, 2013 17:49 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

key_west pisze:
EVA2406 pisze:Ja będę maturę przeżywała za 2 lata, jak dobrze pójdzie :wink:
Dobrze pójdzie :ok: za dwa lata masz maturę jak w banku :mrgreen: (i wiesz co? można przeżyć :smokin:)

Dzięki. Ja maturę już mam od ładnych .....dziesięciu lat, a co do matury mojej Młodej, to mam coraz większe wątpliwości. Patrząc na jej stosunek do nauki i ogólny " tumiwisizm" czarno to widzę.

Dziękuję za instrukcję prania szczurzaka :)
Nie skurczy się i nie zafarbuje?

Myszkowe spanko śni mi się po nocach :)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pon maja 20, 2013 18:08 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

EVA2406 pisze:
key_west pisze:
Dobrze pójdzie :ok: za dwa lata masz maturę jak w banku :mrgreen: (i wiesz co? można przeżyć :smokin:)

Dzięki. Ja maturę już mam od ładnych .....dziesięciu lat, a co do matury mojej Młodej, to mam coraz większe wątpliwości. Patrząc na jej stosunek do nauki i ogólny " tumiwisizm" czarno to widzę.

Dziękuję za instrukcję prania szczurzaka :)
Nie skurczy się i nie zafarbuje?

Myszkowe spanko śni mi się po nocach :)

Szczurzak sie nie skurczy ani nie zafarbuje do 40 stopni ( polar i drelich) , w twoim chyba kocimietka była, ale tez podeschnie.
Myszkowe też mi się śni, bo sie robi i robi, tak to jest z dużymi formami.
A z maturą jak nie zmienią formuły, że tylko niektóre przedmioty, te kierunkowe są ważne, to tak ogólnie będzie nauka młodzieży wygladać. Mój syn nie przykładał sie do polskiego, bo mu nie bedzie potrzebny :twisted: na szczęście jakieś tam szare komórki ma po rodzicach , bo na 4 leciał w liceum. W gimnazjum był jednym z najlepszych, czyli mozna było, jak sie chciał do wybranego liceum dostać :twisted:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon maja 20, 2013 18:11 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

MariaD pisze:
Gibutkowa pisze:Coś z łepetyną musi mieć ale ponoć ten typ rasy często tak ma :roll:

U Pako też podobna syjamka z piwnicy, a mamuśka typowy pingwinek.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon maja 20, 2013 18:12 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

:kotek:
Melduję, że zakładnik trafił do mojej Doctorrątki.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon maja 20, 2013 18:21 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

MaryLux pisze::kotek:

:D , mam nadzieję, że będzie zmieniał często książki :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon maja 20, 2013 18:44 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

EVA2406 pisze:
key_west pisze:

Sie wie, że mówimy o maturze potomka :mrgreen:
(przeżyłam maturę nr 1 dwa lata temu, a za osiem lat będzie matura nr 2 i to będzie jazda po bandzie i bez trzymanki :roll:)
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Pon maja 20, 2013 18:46 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Można wiedzieć, co powiedziała Obdarowana ? :kotek:

29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Pon maja 20, 2013 18:51 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

MariaD pisze:

"typ rasy", ten miot akurat nieco mniej był "syjamkowaty" niż poprzedni (nie wiem z jakiej matki - z resztą teraz to nieważne bo wszystko w okolicy już pociachane). W poprzednim miocie były dwie dziołchy - poszły do domów do karmicielek, potem (tzn rok temu) właśnie Leon i jego siostra. Jak były mniejsze też bardziej miały "syjamkowaty" wygląd, teraz wyblakły ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon maja 20, 2013 19:36 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

key_west pisze:

Wcześniej bardzo się dopytywała, kiedy go dostanie. A jak dostała, to zaniemówiła i zrobiła słoneczko.

MaryLux

Post » Pon maja 20, 2013 21:24 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

MaryLux pisze:
key_west pisze:

Wcześniej bardzo się dopytywała, kiedy go dostanie. A jak dostała, to zaniemówiła i zrobiła słoneczko.

:1luvu:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon maja 20, 2013 21:59 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

MaryLux pisze:
key_west pisze:

Ha! Czyli tak, jak każdy :D :ok:

19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Wto maja 21, 2013 19:26 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

key_west pisze:
MaryLux pisze:
key_west pisze:

Ha! Czyli tak, jak każdy :D :ok:

Zwłaszcza jak każdy niespełna sześciolatek :)

MaryLux

[poprzednia][następna]