Niki FeLV+ i PNN - nadal kocha życie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 20, 2013 8:31 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Wcięło mi podpis, a nic z nim nie robiłam :roll: :evil:
Przejrzałam ustawienia i nie wiem o co chodzi?

Może ma ktoś jakąś sugestię?

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon maja 20, 2013 8:33 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Ciekawostka - faktycznie nie masz niczego w podpisie :(
Najważniejsze - jak czuje się Nikunia - czy jest lepiej?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon maja 20, 2013 8:38 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Niki czuła się dobrze, to ja zaczęłam panikować, ale już się uspokoiłam ;)

Edit: A Nikuśka tak się czuje:
Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek

Duża, jeszcze więcej mogę...
Obrazek

szybenka

Post » Pon maja 20, 2013 16:00 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

to tylko test na podpis ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Wto maja 21, 2013 7:55 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Nikuniu :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto maja 21, 2013 9:43 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Szyłam w weekend dla Niki poduszkę do wiklinowego koszyka (nie najlepiej mi wyszła :? ), a paniusia też chciała mieć w tym swój udział.

Jak tak przytrzymam formę na materiale, to będzie dobrze?
Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Wto maja 21, 2013 13:58 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

pomagaczka :mrgreen:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt maja 24, 2013 12:14 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Ona to przynajmniej konstruktywnie pomagała ;) Nasze wprowadziłby kompletną destrukcję :twisted:
Buziaki dla Królewny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt maja 24, 2013 13:27 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

kiche_wilczyca pisze:Buziaki dla Królewny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wyściskam i wycałuję.

Moja księżniczka jest naprawdę dobrze wychowana.
We wtorek pojechałam do rodziców na obiad i pomyślałam, że w ramach "treningu" biorę Nikuśkę ze sobą (coby transportera nie kojarzyła tylko z wetem).
Pojechałyśmy.
Niki szybko zajarzyła co to za kąty i poczuła się jak u siebie. Posiedziałyśmy raptem godzinę, gdy zaczęło zanosić się na wielką burzę. Rozpoczęłam ewakuację - spakowałam nasze rzeczy i idę łapać Niki. Ta oczywiście w nogi i chowa się za wersalkę. Przywołałam mamę na pomoc, aby za naganiacza robiła.
Niki wyskoczyła z dużego pokoju, wpadła do przedpokoju na ugiętych łapkach i w konsternacji zajrzała do jednego pokoju, do drugiego i pobiegła do łazienki (zrobiła to w sekundę, a ja tuż za nią). Wskoczyła do kuwety. Od razu pomyślałam sobie: Ty głupiutka, myślisz, że się w kuwecie schowasz?!
Patrzę... a ta napina się i robi kupę 8O :roll: :oops:

No i czy nie inteligentna ta moja kocina - wie, że ze strachu potrafi zrobić kupkę, więc nie chciała robic przykrości moim rodzicom. Kultura górą :ok:

Wczoraj sobie paniusia leżała i przez kilka minut tak się wyginała (chyba szukała czegoś pod chodniczkiem :) ):
Obrazek

Obrazek
Obrazek

szybenka

Post » Pt maja 24, 2013 13:45 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Podziwiaj i doceniaj jaka mądra, kulturalna i dobrze wychowana jest Wasza Koteczka :1luvu:
Podpis faktycznie raz widać a raz nie i to tylko w niektórych postach :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt maja 24, 2013 14:04 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

kussad pisze:Podpis faktycznie raz widać a raz nie i to tylko w niektórych postach :twisted:
Nie wiem o co chodzi, bo od połowy maja mam wyłączoną opcję "Dołącz podpis (można go zmienić w panelu użytkownika)" przy pisaniu postów i pw, każdorazowo muszę ją zaznaczyć, jeśli chcę, aby podpis był widoczny - wcześniej tak nie było, chyba, że u wszystkich się to zmieniło.
W ustawianiach nie ma też możliwości "zaznaczenia", aby podpis był na stałe. Mam wpisany podpis, ale automatycznie się nie pokazuje.
Obrazek

szybenka

Post » Pt maja 24, 2013 14:12 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Nie wiem nic o jakichkolwiek zmianach!
Właśnie sprawdziłam jakie mam ustawienie wiadomości : Domyślnie dołączaj mój podpis: - "tak"!
Mam podpis zawsze i wszędzie i niczego dodatkowo nigdy nie klikam!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt maja 24, 2013 14:15 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

kussad pisze:Właśnie sprawdziłam jakie mam ustawienie wiadomości : Domyślnie dołączaj mój podpis: - "tak"!
Dzięki Ewuś :1luvu: przegapiłam to :oops: a wydawało mi się, że wszystko sprawdziłam.
Dziwne, bo nic nie zmieniałam wcześniej w ustawieniach :roll:
Obrazek

szybenka

Post » Sob maja 25, 2013 22:33 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Dzisiejsze zabawy:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

szybenka

Post » Sob maja 25, 2013 23:18 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

szybenka pisze:
Obrazek

Co za chwyt!
chyba już po piórku :lol:
Nikusiek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

[poprzednia][następna]