NatjaSNB pisze:ja mam 23 odwrotnie
znaczy młodziutka jestes

ponoć tzrydziestki to najlepsze laski są

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:ja mam 23 odwrotnie
NatjaSNB pisze:Młodziutka to Tosia jest... patrzcie jak się dzisiaj bawiła... jak małe dziecko![]()
vanesia1 pisze:Oj, żebyście wiedziały, że i na mnie takie refleksje ostatnio przychodzą.. Widziałam niedawno maturzystów, ile bym dała, żeby znowu być przed pierwszym rokiem studiów..![]()
A tu niestety - we wrześniu stuknie 27
agusialublin pisze:vanesia1 pisze:Oj, żebyście wiedziały, że i na mnie takie refleksje ostatnio przychodzą.. Widziałam niedawno maturzystów, ile bym dała, żeby znowu być przed pierwszym rokiem studiów..![]()
27- toż to młodzież jesteś
vanesia1 pisze:agusialublin pisze:vanesia1 pisze:Oj, żebyście wiedziały, że i na mnie takie refleksje ostatnio przychodzą.. Widziałam niedawno maturzystów, ile bym dała, żeby znowu być przed pierwszym rokiem studiów..![]()
27- toż to młodzież jesteś
A gdzież tam - u schyłku wieku
NatjaSNB pisze:Vanesia, dobijaj nas dalej
vanesia1 pisze:No widzisz, już ja wiedziałam co powiedzieć, żeby Cię jednak na tą kawę wyciągnąć!
NatjaSNB pisze:vanesia1 pisze:No widzisz, już ja wiedziałam co powiedzieć, żeby Cię jednak na tą kawę wyciągnąć!
Z małolatami nie piję!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości