BALBINKA szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 18, 2013 9:25 BALBINKA szuka domu

Mam na imię Balbinka. Urodziłam się w lesie. Jako mały kociak musiałam sobie sama radzić. W ostatniej chwili, kiedy już bardzo długo nic nie jadłam, znaleźli mnie dobrzy ludzie. Kiedy zabrali mnie do swojego domu ważyłam zaledwie kilogram, miałam chore uszy i oczy. Wyleczyli mnie, odkarmili, zaszczepili i odrobaczyli, ważę teraz prawie dwa kilo ! Niestety w ich domu mieszka już kotek i pies, nie są zadowoleni z mojego pobytu w tym domu :(. Pies i starszy kot często ganiają mnie i straszą, a ja bardzo się stresuję. Muszę znaleźć nowy dom.
Umiem załatwiać się do kuwety, uwielbiam zabawy, nie stronię od pieszczot, wręcz przeciwnie UWIELBIAM JE :)
Jestem wesołym kotkiem i szukam dobrego domu od zaraz. Jeśli mieszkasz poza warszawą a mógłbyś mnie adoptować PRZYJADĘ DO CIEBIE :)

Numer Monika 511442309
Obrazek

ZiggyMars

Od: Sob maja 18, 2013 9:22

Post » Sob maja 18, 2013 17:48 Re: BALBINKA szuka domu

Balbonko śliczny kotek z Ciebie, mocne kciuki za domek dla Ciebie :ok:
Obrazek ANATOLEK [*] 25.03.2000 - 18.02.2015.

Anatolek

Od: Nie mar 11, 2012 14:07

Post » Sob maja 18, 2013 17:49 Re: BALBINKA szuka domu

Hopsamy po domek, piękna Balbinko! :1luvu: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 18, 2013 20:13 Re: BALBINKA szuka domu

Balbinki to kochane, urocze i wdzięczne kotki - potwierdzam, bo u mnie mieszka taka jedna Balbinka ;)
Hop po domek!
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19