Długo tu nie pisałam, o mało nie dostałam zawału kiedy Basia najpierw pisała że jest chora, potem nie odbierała moich telefonów, a potem przeczytałam o składce na wieniec dla Basi... Zanim skojarzyłam, że chodzi o osobę ze Szczytna, Basię-horacy7, minęła chwila. Współczuję wszystkim, którzy ją znali, musiała być wspaniałą osobą, każdy kto pomaga kotom wg mnie jest taki już na starcie.
Tymczasem Basia-KITA czuje się źle, nie ma jej na forum, nie oddzwaniała, ale odpisała na sms dziś. No i tak się dzielę dziwną historią, która rozegrała się w moim sercu.
nie wiem, czy zauwazyliscie ale na watku kotow Basi-horacy7 na moja prosbe o przedstawienie sytuacji, ktore zwierzaki sa w najwiekszej potrzebie-wiele osob pisalo, ze w schronisku sa jakies 2 koty, ktore byly Basi szczegolnie bliskie. Osoby znajace sytuacje radza, by srodki z naszego konkursu na te koty wlasnie przeznaczyc, ze Sp.Basia by tak postapila, gdyby to zalezalo od nej...
Kita dycha jako-tako, miała coś napisać, ale widzę że wstawiła foty i chyba już jej siły nie starczyło... Podtruła się czymś chyba, mówiła, że nie była w stanie trzymać telefonu w ręce nawet.
Kochani wstawiłam zdjęcia i jestem, póki co jestem. Myślałam, że domowe sposoby przyniosą sukces. Niestety nie, z każdym dniem jestem coraz słabsza, wczoraj nawet nie wiem jak minął dzień od czwartku do ok. 19:00 cały czas spałam a od poniedziałku schudłam 4kg i nadal chudnę.
W poniedziałek idę do lekarza, chyba już czas - choć panicznie się tego boję.
Jejku, jakie superowe zdjęcia są! No nie mogę KITA zdrowia życzę. Teraz to rotawirusy latają, pewnie załapałaś. Lekarz na to zaradzi Tymczasem staraj się pić dużo płynów i może w aptece kup jakieś elektrolity do uzupełnienia...
to moze nim Kita wroci, a osoby ktore wyslaly swoje zgloszenia do niej a nie sa te zgloszenia wystawione, niech wysla je np do mnie jeszcze raz. Kita niech nam sie porzadnie wykuruje
czy ktos ma dostep do konta Kity? Bo mam zgloszenie od Izy, Rysi i Belli i chcialabym je jakos wstawic... ew.jesli ktos ma kontakt z Kita poza forum, niech przekaze, ze ja prosze o dostep do jej konta (haslo) zeby ja zastapic na czas jej choroby na watku konkursowym. Oczywiscie jesli pozwoli... jesli nie, to ok