anna57 pisze: Zapomnij.
Femka pisze:taki żarcik, jak mniemam
Poczekam na te wypowiedzi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna57 pisze: Zapomnij.
Femka pisze:taki żarcik, jak mniemam
anna57 pisze:anna57 pisze:ewar pisze:dalia pisze:nie powinno zależeć od determinacji
jest zgłoszenie ktoś jedzie i sprawdza - w pierwszym etapie rozpytuje i niezależnie od wyniku "rozpytania" wchodzi do lokalu i sprawdza
Dokładnie!!!!
No tak, tylko ze do domu prywatnego można wejść dopiero po nakazie prokuratora. Tego nikt nie zmieni, bo inaczej ten przepis obrócił by się przeciwko nam wszystkim. Sąsiadce nie podoba się Twoja facjata i co, zgłasza cię i policja wyważa Tobie drzwi?
To nie jest takie proste.
[...]
Nitka, ale co zostało wyjaśnione, nie rozumiem, poproszę o odpowiedz. Może być na pw
NITKA/KARINKA pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=153172
Femka pisze:zabezpiecz prowiant.
EDIT; to rada dla kitkowa
Femka pisze:ustawą chcesz zmusić kogoś do tego, żeby nie bił psa albo żeby dawał jedzenie częściej niż co 3 dni?
Uchwalimy/znowelizujemy ustawę i na drugi boczek, żeby pospać?
Uważasz, że jak będzie nowa ustawa, to dziunie współpracujące z tym babskiem przejrzą na oczy?
Femka pisze:zajrzałam tylko pod link i od razu się dowiedziałam, że naczelny gazety Bungo wziął w łapę
![]()
a dziennikarze mają powiązania rodzinne z sąsiadką Anny K
![]()
ja pitolę, mnie wystarczy tej lektury
Femka pisze:zajrzałam tylko pod link i od razu się dowiedziałam, że naczelny gazety Bungo wziął w łapę
![]()
a dziennikarze mają powiązania rodzinne z sąsiadką Anny K
![]()
ja pitolę, mnie wystarczy tej lektury
Femka pisze:Neigh - ten nick jest chyba na miau![]()
Czytam wątek na Dogo i ciągle czegoś mi brakuje, nie wiem czego. I nagle...JestArka ofkorsik, pierwsza obrończyni (hehe) hospicium dla psów u Anny K.
anna57 pisze:Femka pisze:Neigh - ten nick jest chyba na miau![]()
Czytam wątek na Dogo i ciągle czegoś mi brakuje, nie wiem czego. I nagle...JestArka ofkorsik, pierwsza obrończyni (hehe) hospicium dla psów u Anny K.
No to jest jasne. Hospicjum
Arka założyła watek na fb w tej sprawie. Podać inka ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, draco_kot, kasiek1510, Klementy_na, puszatek, Wojtek i 53 gości