WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- felietonik o polowaniu...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 17, 2013 20:37 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

Mam nadzieję, że pomógł :) Powiem po rekonwalescencji, ale widzę już teraz, że idzie ku dobremu :ok:
Widziałam oświadczenie i ogłoszenie na PT. :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt maja 17, 2013 21:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

Ale że on Cię operował? 8O
Serio-serio..?

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt maja 17, 2013 21:10 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

Amelkiści , fioniści, meloniści a wszystko jedna sitwa jakby powiedziała znana KW.

Kotkins nie musisz się włamywać - II piętro , rozpuściłam wici może się uda tylko się jeszcze nie trzep bo w dziób. :mrgreen:
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Pt maja 17, 2013 21:16 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

Wiesz co Ewa? A ja postanowiłam od dziś zadawać się wyłącznie z sitwą. Może nawet opracuję stosowną ankietę - żeby od początku było jasne kto jest kto.

I z uporem godnym maniaka będe unikac pozostałych. Do czego zaliczam także uporczywe nie odpowiadanie na posty/pw osób, które uznam za takowe. Jak chca niech pisza........ale czy ja im muszę odpowiadać? Nie musze.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt maja 17, 2013 21:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

kotkins pisze:Ale że on Cię operował? 8O
Serio-serio..?

Jak najbardziej serio. Własnoręcznie i bezstresowo :ok: Znaczy krótkostresowo w momencie płacenia, ale reszta to pikuś :ryk: Nawet długo na termin nie czekałam :) W Rehaclinic na Grunwaldzkiej w poniedziałki i czwartki operuje.... inny dzień tygodnia :mrgreen:
Namów Neigh :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt maja 17, 2013 21:32 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

Juz mialam spytac, czy ewissko nie wpuszcza kotkinsa drzwiami, ale widze, ze bycie persę zobowiazuje... trzeba sie wspinac...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pt maja 17, 2013 21:46 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

Agnieszko nic nie musisz!!!! Życie jest za krótkie żeby musieć zwłaszcza jesli idzie o korespondencję.
Kwiatuszku , wszystkich wpuszczam drzwiami ale ona chce się dostać w celach tzw. złodziejkich .
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Pt maja 17, 2013 21:47 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

Chciałam tylko powiedziec, że statuetki sa tak piekne, ze mi mowę w palcach odebrało......

Kurak sama bym chciała taką mieć na honorowym miejscu:-) Moze zasłużę........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pt maja 17, 2013 21:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

Ale ja wlasnie mialam na mysli, ze jak sie drzwiami wejdzie, to tez mozna krasc, a wspinanie na II pietro meczace jest i sil moze zabraknac... :oops: :oops:
Ale bycie persę zobowiazuje...
Ostatnio edytowano Pt maja 17, 2013 21:59 przez Anemon, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pt maja 17, 2013 21:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

Neigh pisze:Chciałam tylko powiedziec, że statuetki sa tak piekne, ze mi mowę w palcach odebrało......

Neigh, ale jaaak? Przecież Ty nie propagujesz głupoty...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pt maja 17, 2013 21:59 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

Nie, nie zasłużysz.
Chyba ,że się upalisz i upijesz na raz.
Pacz pani a niektórzy to NIC nie muszą robić i sami z siebie TAK piszą/mówią ,że kura jest ICH od razu!

A co, dostałaś jakieś pw?
Ojjjj...znowu?

Nie sitwa to jeno szajka.
I obskich do naszej szajki nie przyjmiemy!!!

Tytułem wyjaśnienia: OBSKIE jest często ciało.
Wbite w gałkę oczną moich pacjentów, wyciągam im.
Mogę też via forum...coś komuś wyciągnąć. Także z oka.

Shira dobrze ,że mówisz, Małż się planuje też zoperować- bez nart nie ma życia..!

Ależ ja się wespnę, biorę lekcje u Leona!

kotkins

Post » Pt maja 17, 2013 22:00 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

Blekitny.Irys pisze:
Neigh pisze:Chciałam tylko powiedziec, że statuetki sa tak piekne, ze mi mowę w palcach odebrało......

Neigh, ale jaaak? Przecież Ty nie propagujesz głupoty...

A to wiesz wszystko zależy od punktu patrzenia:-).

Obrazek

Neigh

Post » Pt maja 17, 2013 22:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

No tak, KW ma zapewne zdanie przeciwne...

Blekitny.Irys

Post » Pt maja 17, 2013 22:11 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

Tyyy... Ty chcesz sobie przyznać tę kurę!

Jako członek komitetu kurowskeigo NIE MOŻESZ.
Ale ja mogę.
Tobie.

Jeśli się BARDZO postarasz.

Postaraj się.

kotkins

Post » Pt maja 17, 2013 22:22 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- trzepanie kury wychodz

Oj, to może być bardzo ciekawe...

Blekitny.Irys

[poprzednia][następna]