Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Goyka pisze:Ehhhh przygnebiajaca jest cisza na tym watkupoki Basia zyla, zyl i watek teraz jest bezruch. Mam nadzieje, ze po pogrzebie Basi, watek odzyje i jej pamiec pomoze nam kontynuowac to co zaczela...
Blekitny.Irys pisze:Dziewczyny, zamiast dorzucić się do kwiatów wpłacam pieniądze na rzecz starej kotki, która nigdy nie znalazła domu - Tamago.
Basia kochała koty i myslę, że zaakceptowałaby moja decyzję.
Znicz dla Basi zapaliłam w ogrodzie, wśród kwiatów. To było moje z Nią pozegnanie.
Basiu [*]
Kociara82 pisze:Czy ktos wie dokladnie u jakich osob przebywaja koty Basi? Bedzie nam to potrzebne pozniej po roztrzygnieciu konkursu, by choc symbolicznie wesprzec Jej przyjaciol, podopiecznych.
Czuje, ze Ona bardzo chcialaby bysmy teraz cala uwage skupili na kotach ktorymi sie opiekowala...
Wiec jesli ktos wie o ktoryms z Basi podopiecznych w bardzo szczegolnej, bardzo trudnej sytuacji, ktory potrzebuje najbardziej pomocy-dajcie znac mi na pw.
izydorka pisze:Kociara82 pisze:Czy ktos wie dokladnie u jakich osob przebywaja koty Basi? Bedzie nam to potrzebne pozniej po roztrzygnieciu konkursu, by choc symbolicznie wesprzec Jej przyjaciol, podopiecznych.
Czuje, ze Ona bardzo chcialaby bysmy teraz cala uwage skupili na kotach ktorymi sie opiekowala...
Wiec jesli ktos wie o ktoryms z Basi podopiecznych w bardzo szczegolnej, bardzo trudnej sytuacji, ktory potrzebuje najbardziej pomocy-dajcie znac mi na pw.
wszystko jest w wątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 98 gości