hihi nowe huśtawki Duża zafundowała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Josie pisze:Całe moje mieszkanie jest teraz jednym wielkim placem zabaw
vaylei pisze:mati, rudi i mila, mila frania i edytkamoja edytka o krótkim ogonku
Kasia89 pisze:vaylei pisze:mati, rudi i mila, mila frania i edytkamoja edytka o krótkim ogonku
Dokładnie takA Edytka o krótkim ogonku i dużym brzuszku
pamiętam jak się z grzejnika nie ruszała
vaylei pisze:Kasia89 pisze:vaylei pisze:mati, rudi i mila, mila frania i edytkamoja edytka o krótkim ogonku
Strasznie za nią tęsknię. Ale podobno wszystko u niej ok, bo spotkłlam panią, która zna jej rodzinę i mi mówiła że jest ok
mar_tika pisze:vaylei pisze:Kasia89 pisze:vaylei pisze:mati, rudi i mila, mila frania i edytkamoja edytka o krótkim ogonku
Strasznie za nią tęsknię. Ale podobno wszystko u niej ok, bo spotkłlam panią, która zna jej rodzinę i mi mówiła że jest ok
Edzia naprawdę dobrze trafiła .Kontaktami między kocimi zajmuje się już drugi behawiorysta i jak na razie jest ok
Zresztą z domami wszystkich tych kotów mamy kontakt .Nie wiem co będzie z Mati, niestety kotki strasznie się między sobą tłuką i istnieje prawdopodobieństwo powrotu do na Mati
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], Silverblue i 400 gości