Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Weszłam na stronę Krakowskiego TOZu i przeżyłam szok, czytając pełną relację z interwencji i oglądając zdjęcia.
To jest koszmar - UWAGA - DRASTYCZNE: http://ktoz.blox.pl/html
Jeśli tym razem skończy się na jakiejś śmiesznej karze grzywny dla tego babona, to bedzie totalna porażka wymiaru sprawiedliwości.
A swoją drogą -winni są też urzędnicy z gmin, które podpisywały z nią umowy. No ale po co sprawdzać, dociekać, skoro znalazl się ktoś, kto im rozwiąże kłopotliwą kwestię bezdomności zwierząt. Co z oczu, to z serca, problem znika, gmina jest cacy i wszystko w majestacie prawa.
Prakseda pisze:skaskaNH pisze:Weszłam na stronę Krakowskiego TOZu i przeżyłam szok, czytając pełną relację z interwencji i oglądając zdjęcia.
To jest koszmar - UWAGA - DRASTYCZNE: http://ktoz.blox.pl/html
Jeśli tym razem skończy się na jakiejś śmiesznej karze grzywny dla tego babona, to bedzie totalna porażka wymiaru sprawiedliwości.
A swoją drogą -winni są też urzędnicy z gmin, które podpisywały z nią umowy. No ale po co sprawdzać, dociekać, skoro znalazl się ktoś, kto im rozwiąże kłopotliwą kwestię bezdomności zwierząt. Co z oczu, to z serca, problem znika, gmina jest cacy i wszystko w majestacie prawa.
Te zdjęcia są wystarczającym dowodem by babę rozstrzelać.
Możesz pomóc ocalić odebrane z tragicznych warunków psy i koty wpłacając darowiznę na konto
80 1500 1487 1214 8000 9036 0000
14 1500 2282 1222 8000 1556 0000
Możesz również przekazać dla zwierząt:
- karmę suchą np Purina, Hills, Royal Canin
- konserwy dla psów np. Animonda, Butchers
- preparaty do pielęgnacji skóry, preparaty przeciw grzybicze
- podkłady
Szukamy również domów tymczasowych dla uratowanych zwierząt, które w warunkach domowych szybciej wrócą do zdrowia. Koszty leczenia pokrywa Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami
W razie pytań prosimy o kontakt: 12 429-43-61, 12 421-26-85
ewar pisze:A nie ma takiego prawa, żeby z konta fundacji wziąć pieniądze? Rozumiem bowiem, że fundacja ma zarząd, nie tylko owa kobieta decyduje o wszystkim.Właśnie, a gdzie byli pozostali ludzie? Nie wiedzieli o niczym?
Femka pisze:ona nie działała sama
były wokół niej jakieś "wolontariuszki"
Nigdy nie jest tak, że takie [...] działa w pojedynkę.
Femka pisze:nie tylko fundacje, Aniu.
Takie procedery zaczynają się dużo wcześniej, zanim rejestruje się organizację.
Na miau zaczyna to być temat tabu.
ewar pisze:A ktoś coś wie o Wilanowie? Tam tylko koty,w dwóch mieszkaniach, wyglądają okropnie.Widziałam takiego, który słaniał się na nogach, na grzbiecie nie miał wcale sierści, to była grzybica podobno
felin pisze:Femka pisze:nie tylko fundacje, Aniu.
Takie procedery zaczynają się dużo wcześniej, zanim rejestruje się organizację.
Na miau zaczyna to być temat tabu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Chantel, draco_kot, Google [Bot], Hana, Klementy_na, Manuelowa i 79 gości