ab. pisze:Wczoraj wieczorem polowałam z aparatem i mam kilka fajnych zdjęć ogona, pupinki i kawałka kota![]()
Zdjęcia pupinki to przeważająca większość mojej kolekcji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ab. pisze:Wczoraj wieczorem polowałam z aparatem i mam kilka fajnych zdjęć ogona, pupinki i kawałka kota![]()
vailet pisze:Tak ze sterydów schodzi się bardzo powoli. Moja kotka miała zbyt szybko odstawione, ale nic jej nie jest na szczęście
Madzio pisze:vailet pisze:Tak ze sterydów schodzi się bardzo powoli. Moja kotka miała zbyt szybko odstawione, ale nic jej nie jest na szczęście
Hmmm nam lekarz kazal dawac encortolon przez 7 dni ale nic nie mowil o powolnym odstawianiu... Zaczelam sie martwic teraz, ze czegos nam nie dopowiedzial...
NatjaSNB pisze:Dziewczyny, dziękuję Wam wszystkim... w głębi duszy to ja jednak muszę przyznać sama przed sobą, że żaden tu mój talent... ot, piękne koty... każda fota wtedy fajna wychodzi. Reszta to zasługa aparatu, który przy odpowiednim świetle nie rozmywa zdjęć... na tym mój wkład się kończyNo ale dziękuję mimo wszystko
NatjaSNB pisze:
Aga Ty nie kuś tymi wakacjami nad morzem bo jestem gotowa zaraz spakować koty i aparat![]()
![]()
I takie 2 urwisy... wierzę, że te uśmiechy oznaczają, że są szczęśliwe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości