Aborcja, która uratowała życie...mała Frania ma już domek!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 14, 2013 19:42 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

To poprosimy o zdjęcia rozkosznej mamusi :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Czw maja 16, 2013 16:05 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

Dziś znowu nie zrobiłam zdjęć, ale mogę za to opowiedzieć jaka mamusia Milka jest słodziutka :)
Wskakuje na kolana, gdzie jest najszczęśliwszą kotką na świecie :) Chętnie daje też buzi, stukając mnie swoim zimnym noskiem w nos :) Maluszek widząc to, chyba pozazdrościł tych czułości, bo wdrapał mi się po nogawce i zaczęło się kotłowanie na moich kolanach :)

Dziś dowiedziałam się w lecznicy, że mama trochę wychowuje szkraba...paca go łapką jak jest niedobry, a później obejmuje i na siłę myje. Frania nie ma rodzeństwa przez co nie za bardzo wie, że nie wolno mocno gryźć bo to boli. Wczoraj "niechcący" udziabała mnie tak mocno, że myślałam że odgryzie mi palca. Zastanawiałam się jak taka mała mordka może mieć tak dużo siły...jakiś superkot z niej rośnie :)
Obrazek

Katalina

Od: Śro cze 22, 2011 10:08

Post » Czw maja 16, 2013 19:13 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

Cudne kicie :love:
A czy wiadomo co z oczkami maluszka?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw maja 16, 2013 21:30 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

Tak Erin...z oczkami wszystko dobrze. na początku Frania nie widziała, ale później stopniowo było coraz lepiej...no i teraz bardzo dobrze dostrzega mięsko w miseczce..nawet z daleka :)
Ulżyło nam :) Tak maleństwo wywalczyło sobie życie i miałoby nie widzieć... na szczęście jest dobrze i szkrabek jest wszędzie i czas spędza na zabawie, spaniu i jedzeniu :)
Obrazek

Katalina

Post » Pt maja 17, 2013 8:04 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

Uff, to świetne wiadomości :) Bardzo się cieszę :)
Przesyłam głaski i cmoczki w noski dla Milci i Franusi :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

Erin

Post » Wto maja 21, 2013 17:36 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

Obie kotki mają się świetnie :) Frania bawi się whiskasową krową, a Milka Franią :) Taki łańcuszek.
Franciszka jest zawsze głodna i nikomu nie radzę dokładać jej jedzonka do miseczki gołą ręką :) Ma wtedy zwyczaj odgryzania ludziom całej ręki razem z tym kawałkiem mięska i dlatego już teraz uważamy :ryk:
Obrazek

Katalina

Post » Wto maja 21, 2013 19:19 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

Hihi, mala spryciula :love:
MPiki tez tak maja, kanibale jedne :wink:

Erin

Post » Wto maja 28, 2013 14:26 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

Dziewczyny mają się świetnie. Frania jest coraz fajniejsza. Biega po całej lecznicy, próbuje wszystkich straszyć robiąc garba i najeżając futerko ;)
Jej oczka zaczynają powolutku zmieniać kolor i myślę, że za jakiś czas będą całkiem zielone...zmienia się więc z oseska w prawdziwego kociaka.
Milka ślicznie się bawi i kiedy tylko może pakuje się na kolana, więc przytulanie zawsze jest głównym punktem programu.
Obie uwielbiają mięsko i czuję się w obowiązku codziennie je przynosić, z tym że Frania zachowuje się tak jakby ono jeszcze musiało zostać złapane i zabite - mimo, że już jest w miseczce :) Wariat mały :)
Obrazek

Katalina

Post » Wto maja 28, 2013 15:14 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

Fajnie czytac takie wiesci :ok:

Erin

Post » Wto maja 28, 2013 16:27 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

:) A jakie perspektywy na domki?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto maja 28, 2013 16:39 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

Narazie nie chcemy zapeszać, ale Milką interesuje się poważnie bardzo miły Pan i zdecydował się na nią czekać :) Umówiłyśmy się na czas kiedy Frania skończy 2 miesiące, czyli za jakieś 2 tygodnie :)

Franią też interesują się Państwo z sąsiedztwa naszej lecznicy (mają już jedną kotkę). Domek bardzo fajny, ale mają niezabezpieczony balkon (7 p.) i chyba poczekamy aż zabezpieczą. Z doświadczenia wiem, że jeśli ktoś obiecuje że zabezpieczy po adopcji kota, to zwykle tego nie robi...
Obrazek

Katalina

Post » Wto maja 28, 2013 16:43 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

No to trzymam kciuki. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto maja 28, 2013 17:09 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

To i my potrzymamy :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Wto cze 04, 2013 10:31 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

A oto świeża dostawa zdjęć małej Frani, która już wcale taka mała nie jest.
Wariat okrutny, atakuje wszystko co się rusza, bądź podejrzewa o ruch :D
Nadal je całą sobą wchodząc do miseczki, ale już nie atakuje ręki, która jej dokłada jedzenie, więc mamy progres;)
Szaleje za pięć kotów i jest przy tym słodka do zjedzenia :)

Obrazek

Gryzła moje ręce zacięcie po czym zasnęła w sekundę...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wiewióra11

Od: Nie mar 30, 2008 20:09

Post » Wto cze 04, 2013 10:33 Re: Aborcja, która uratowała życie...pilne DT/DS dla mamusi!

O matko, rozpłynęłam się w zachwycie :1luvu:

Erin

[poprzednia][następna]