Tymczasy u horacy7-Basia patronką nowej kociarni w Szczytnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 15, 2013 14:01 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Goyka pisze:a może zamiast meldować się tylko na wątku spróbujemy wspólnie coś zrobić dla Zosi i Śnieżynki? z tego co wiemy Zosia nie ma perspektyw na dom ani ogłoszeń, na wątku jest kilkadziesiąt osób, myślę więc, że lepiej będzie wspólnie pomyśleć o ogłoszeniach zamiast bezczynnie trwać....ja nie znam tych kotek, nie mam ich zdjęć, ale mogę np wykupić pakiet u Catangel. Nie widzę jednak żadnego odzewu więc sama nic na siłę nie zdziałam...

Goyko, Śnieżynka ma już załatwione konsultacje u znakomitej behawiorystki Beaty Leszczyńskiej, dla wszystkich Basinych kotów w stresie dziś został zakupiony na Allegro lek polecany tutaj przez Lidkę, taka była również sugestia behawiorystki, która pomoże wszystkim opiekunom kotów Basi (oczywiście jeśli taka będzie potrzeba).
W każdej chwili możliwy będzie odbiór Zosi (również pozostałych kotów, gdyby zaszła taka konieczność) ze Szczytna.
Jednak nie w tym momencie.............................

Basieńko...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro maja 15, 2013 14:08 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Gibutkowa pisze:
Goyka pisze:a może zamiast meldować się tylko na wątku spróbujemy wspólnie coś zrobić dla Zosi i Śnieżynki? z tego co wiemy Zosia nie ma perspektyw na dom ani ogłoszeń, na wątku jest kilkadziesiąt osób, myślę więc, że lepiej będzie wspólnie pomyśleć o ogłoszeniach zamiast bezczynnie trwać....ja nie znam tych kotek, nie mam ich zdjęć, ale mogę np wykupić pakiet u Catangel. Nie widzę jednak żadnego odzewu więc sama nic na siłę nie zdziałam...

Goyka czekam tylko na dane do kontaktu i uruchamiam ogłoszenia na KAA. Tekst już jest (wrzucałam wcześniej)

do kogo można podać kontakt w ogłoszeniu?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro maja 15, 2013 14:11 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Goyka pisze:
Gibutkowa pisze:

Goyka czekam tylko na dane do kontaktu i uruchamiam ogłoszenia na KAA. Tekst już jest (wrzucałam wcześniej)

Gdzie można znaleźć zdjęcie - też będzie potrzebne do wydarzenia oprócz kontaktu!
Tekst znalazłam tutaj :arrow: viewtopic.php?f=1&t=152779&start=360#p9828942
Ostatnio edytowano Śro maja 15, 2013 14:15 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro maja 15, 2013 14:12 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Goyka pisze:
Gibutkowa pisze:

Kontakt będzie można podać dopiero gdy Zosia zostanie zabrana ze Szczytna. W tej chwili nie mamy żadnego dostępu do kotki. To nie jest proste, niestety.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro maja 15, 2013 14:46 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

jerzykowka pisze: To nie jest proste, niestety.

Niestety :cry: Joasiu, już po raz kolejny :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tak się cieszę, że jesteś :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro maja 15, 2013 16:20 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

jerzykowka pisze:
Goyka pisze:
Gibutkowa pisze:

Kontakt będzie można podać dopiero gdy Zosia zostanie zabrana ze Szczytna. W tej chwili nie mamy żadnego dostępu do kotki. To nie jest proste, niestety.

Nie rozumiem....to Zosia nie jest u Basi w domu? Przecież tam mieszkają synowie, więc w czym jest problem?
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Śro maja 15, 2013 17:03 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

EVA2406 pisze:
jerzykowka pisze:
Goyka pisze:
Gibutkowa pisze:

Nie rozumiem....to Zosia nie jest u Basi w domu? Przecież tam mieszkają synowie, więc w czym jest problem?

Zosia jest u Basi w domu.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro maja 15, 2013 19:27 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Kochani,wiem,że chcecie pomóc,ale na razie jest za wcześnie na ogłaszanie Zosi,która jest pod opieką synów Basi.Zrozumcie,że w obecnej chwili kiedy stan Basi jest tak ciężki nie mam odwagi zawracać chłopcom głowy Zosią,oni przeżywają teraz bardzo trudny czas.Poczekajmy,działajmy spokojnie,przecież Zosi krzywda się nie dzieje.
Śnieżynka jak na razie też jest bezpieczna,ds nie dzwonił-a mówili,że się odezwą jak będzie się coś działo,przyszła obróżka,więc jutro ją przekażę.
Z ds Śnieżynki jest tak,że trafiła do znajomych mojej dobrej koleżanki i to głównie z nią się kontaktują,a ona ze mną,moja koleżanka sama ma 6 kotów i spore doświadczenie z nimi także i ona stara się wspomagać ds psychicznie.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Śro maja 15, 2013 19:36 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

ja dzisiaj też byłam z koleżanka u Basi, mówiła, ze zmęczona, ale miała odwiedziny już i czeka na kolejne.....byłyśmy dosłownie 5 minut, bo zasnęła po dwóch zdaniach, gdy koleżanka już wyszła ja jeszcze odwróciłam się i powiedziałam machając "papa Basieńko", a ona już śpiąc prawie odmachała mówiąc cichutko papa:( wzruszyła mnie tym gestem, bo był bardzo szczery i z wysiłkiem robiony.....zapamiętam go na zawsze....miała dzisiaj zatem odwiedzinki i teraz pewnie odpoczywa:)

anetek100

Od: Sob lis 01, 2008 23:18

Post » Śro maja 15, 2013 20:30 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Horaś jestem trzymam :ok: i czekam za lepszymi chwilami ..Za tym kiedy napiszesz tu choć słowo , nie znam cię osobiście a tak mi ciężko tak jakbyś była moją siostrą ....Tak cię kocham i cenie za to jakim jesteś człowiekiem , za to co robiłaś dobrego i za to co jeszcze zrobisz ...I czekam obiecałaś mi wspólne :piwa: więc czekam za tobą i tym piwskiem .Wypijemy je razem i jeszcze będziemy się śmiać :) Tak myśle , tak bym chciała .................

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro maja 15, 2013 20:47 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Basiu, pamiętaj że masz obiecany nocleg w średniowiecznym obozie w moim namiocie średniowiecznym więc trzymaj się jakoś :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro maja 15, 2013 20:59 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Alienor pisze:Basiu, pamiętaj że masz obiecany nocleg w średniowiecznym obozie w moim namiocie średniowiecznym więc trzymaj się jakoś :ok: :ok:

Tak horas musi pamiętać co nam obiecała :ok: Horaś stanie na nogi to spotkamy się wszystkie i wtedy będzie żałowała swoich obietnic :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw maja 16, 2013 6:57 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Jestem Basiu .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw maja 16, 2013 7:00 Re: Tymczasy u horacy7. 3 w dt. Basiu jesteśmy z Tobą!

Ja również.
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

[poprzednia][następna]