[ZNALEZIONA]Mała kotka poszukiwana (mazowieckie,kuj-pomors.)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 15, 2013 14:59 [ZNALEZIONA]Mała kotka poszukiwana (mazowieckie,kuj-pomors.)

Tydzień temu wzięłam na tymczas kociaki z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=152931&p=9830215#p9830215
Kociaki są trzy :) a zainteresowanie przerosło moje oczekiwania 8O
Wczoraj była para która zarezerwowała Tabbiego i Greya bardzo fajni ludzie muszą tylko dopełnić formalności i kociaki się wyprowadzają :)
no a dzisiaj była Pani z córką 10-letnią obejrzeć Negrę. Na pewno ją biorą tylko że Pani chce jeszcze jedną a ja już nie mam :o Czy ktoś z Warszawy ew. kujawsko-pomorskie(będę na weekend to mogę zabrać) ma kotkę w wieku 6-10 tyg (tylko nie czarno-białą żeby się wyróżniały)
Kocie moze być nieszczepione, nieodrobaczone i nieodpchlone (biorę to na siebie) ważne żeby była to kotka i nie była dzika.
Pani podpisze umowę. Okna są zabezpieczone (ograniczniki plastikowe), balkon będzie zabezpieczony.
Pani i córka uczulenia nie mają bo miały kotkę wcześniej (kicia została z byłym mężem, była kotem wychodzącym, ale mieszkali w domku). Teraz w mieszkaniu i kotki wychodzić nie będą. Zostaną oczywiście wysterylizowane.
Jestem w szoku bo w Warszawie ponoć nie ma kociąt :o wczoraj para która była szukała 3 tygodnie a ta Pani ponad miesiąc... :roll:

kiniasz90

Od: Śro gru 19, 2012 22:02

Post » Śro maja 15, 2013 16:10 Re: Mała kotka poszukiwana (mazowieckie, kujawko-pomorskie)

Podrzucam, by więcej osób zauwazyło-potrzebna siostrzyczka dla Negrity!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro maja 15, 2013 16:26 Re: Mała kotka poszukiwana (mazowieckie, kujawko-pomorskie)

U nas w JoKocie są:

Dwie bure siostrzyczki, kocięta urodzone przez dziką kotkę, która żyje w ogródku koło bloku na jednym z żoliborskich osiedli. Raz na jakiś czas uszczęśliwia karmicielkę "prezencikiem" - przyprowadza miot i potem znika. To ostatni z nich.
Maluchy mają teraz ok. 9 tygodni. Dwie dziewczynki (na zdjęciu), buro-rude w prążki, bardzo żywiołowe, ufne, jedna lubi głaskanie po brzuszku - wtedy mruczy zadowolona. Kotki są odrobaczone i zaszczepione.
Kontakt w sprawie adopcji: 515-698-407
Obrazek

Whiskasowo-biały kocurek, znaleziony w katronie pod klatką z siostrą (ona już ma dom), ma jakieś 8 tygodni. Ewidentnie z domowej kotki, na rękach pięknie mruczy, wtula się w człowieka. Pięknie też bawi się z innymi kotami. Zdrowy, chyba odrobaczony, nie wiem, czy szczepiony.
Kontakt Magda:
880043515
Obrazek

I jeszcze trzy czarne dziewczynki i jeden kocurek, najmłodsze z ferajny, ale już jedzą samodzielnie. Mają teraz jakieś 6 tygodni, jeśli dobrze liczę, też z domowej kotki - przytulaste, miziaste, rozkoszne.
Zdjęcie takie sobie niestety, lepszego nie mam, ale to małe, czarne, puchate kuleczki.
Odrobaczone, chyba raczej zaszczepione, kontakt adopcje@jokot.pl
Obrazek

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro maja 15, 2013 16:32 Re: Mała kotka poszukiwana (mazowieckie, kujawko-pomorskie)

Ja mam, nawet dwie...

Tutaj szczegóły :arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=152421

Kociaki mają po 3 miesiące. Dwie dziewczynki i chłopczyk: dziewczynka tri i pingwinka biało-niebieska (albo dymna).
Trochę fotek - marne, bo dzieciarnia boi się wycelowanego w ich stronę aparatu. I wiercą się na rękach. Nadal unikaja ludzkiego dotyku, chociaz codziennie wyciagam ich z klatki i miziam wszystkich po kolei. Oczy im zzieleniały.

Polcia - zapowiada się na charakterną dziewczynke, jak to szylkreta.
Piękność z piegiem na nosku.
http://naforum.zapodaj.net/2cc588108ea0.jpg.html

Pelaśka - duża i łakoma na mleko.
Indywidualistka, do zabawy niepotrzebne jej rodzeństwo.
http://naforum.zapodaj.net/869e4b3b3a4d.jpg.html

Poldek - boidoopka i histeryk. Miniaturowy tygrysek - na dymnym futerku ma wyraźnie cętki i prążki.
Łakomczuch, je wszystko. Najczęsciej bawi się z Polą. Gada do mnie jak jest głodny.
http://naforum.zapodaj.net/575e0a1fb71d.jpg.html
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Śro maja 15, 2013 16:34 Re: Mała kotka poszukiwana (mazowieckie, kujawko-pomorskie)

dziękuje :) będę dzwonić. Na razie nie odbierają :D

kiniasz90

Post » Śro maja 15, 2013 17:28 Re: Mała kotka poszukiwana (mazowieckie, kujawko-pomorskie)

Chatte pisze:Ja mam, nawet dwie...

Tutaj szczegóły :arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=152421

Kociaki mają po 3 miesiące. Dwie dziewczynki i chłopczyk: dziewczynka tri i pingwinka biało-niebieska (albo dymna).
Trochę fotek - marne, bo dzieciarnia boi się wycelowanego w ich stronę aparatu. I wiercą się na rękach. Nadal unikaja ludzkiego dotyku, chociaz codziennie wyciagam ich z klatki i miziam wszystkich po kolei. Oczy im zzieleniały.

Polcia - zapowiada się na charakterną dziewczynke, jak to szylkreta.
Piękność z piegiem na nosku.
http://naforum.zapodaj.net/2cc588108ea0.jpg.html

Pelaśka - duża i łakoma na mleko.
Indywidualistka, do zabawy niepotrzebne jej rodzeństwo.
http://naforum.zapodaj.net/869e4b3b3a4d.jpg.html

Poldek - boidoopka i histeryk. Miniaturowy tygrysek - na dymnym futerku ma wyraźnie cętki i prążki.
Łakomczuch, je wszystko. Najczęsciej bawi się z Polą. Gada do mnie jak jest głodny.
http://naforum.zapodaj.net/575e0a1fb71d.jpg.html

Podrzuciłam juz wczesniej link do Twoich malców Kini-na PW :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro maja 15, 2013 17:40 Re: Mała kotka poszukiwana (mazowieckie, kujawko-pomorskie)

A, to dzięki piękne :D

Ogłoszenie dzieciaków z adopcji miau: http://adopcje.miau.pl/index.php?p=17664
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Śro maja 15, 2013 17:41 Re: Mała kotka poszukiwana (mazowieckie, kujawko-pomorskie)

Jednak wyglądem wygrały tygrysy bengalskie :D
ale tamte kociaki poleciłam innym osobom które pytały o kociaki to może się odezwą :D Jutro idziemy na wizytacje domu więc proszę trzymać kciuki ! :)

kiniasz90

Post » Śro maja 15, 2013 17:59 Re: Mała kotka poszukiwana (mazowieckie, kujawko-pomorskie)

Oby wszystkie biedulinki znalazły fajne domki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro maja 15, 2013 19:14 Re: Mała kotka poszukiwana (mazowieckie, kujawko-pomorskie)

kiniasz90 pisze:Jednak wyglądem wygrały tygrysy bengalskie :D
ale tamte kociaki poleciłam innym osobom które pytały o kociaki to może się odezwą :D Jutro idziemy na wizytacje domu więc proszę trzymać kciuki ! :)

Cieszymy się z domku dla tygryni :ok:

Na każdego kota czeka jego dom, czasem trzeba tylko lepiej poszukać...
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Śro maja 15, 2013 19:22 Re: Mała kotka poszukiwana (mazowieckie, kujawko-pomorskie)

Małych kotów jest dostatek tylko czasem ludzie nie szukają dogłębnie. Ile razy daję ogłoszenia to widze jaka ilość malców się przewala.
Kciuki za domki :ok:

Chatte malce są cudne. Foty nic nie pokazują. Widziałam to wiem.
Mam śliczne dziewczynki 4-5 tygodniowe.Srebrą i szylke ale chore.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 15, 2013 20:30 Re: Mała kotka poszukiwana (mazowieckie, kujawko-pomorskie)

tak to te kotki :1luvu: są piękne ! :1luvu:
zresztą dla mnie wszystkie są piękne !
Jutro jedziemy zobaczyć czy Pani mówiła prawdę i jeśli tak to dziewuszki zostają :D
ale tak czy siak zdecydowałam że moja Negrita musi iść albo na dokocenie albo w dwupaku jest zbyt przyjacielska by była sama :)

kiniasz90

Post » Czw maja 16, 2013 18:22 Re: Mała kotka poszukiwana (mazowieckie, kujawko-pomorskie)

Jeden z tygrysów i Negrolina już w domku :)

to jest opis:
Właśnie wróciłam z domu Negrity :) byłam na wizytacji z Panią która współpracuje z Jokotem także sprawdzanie podwójne :D Domek super tak jak zresztą mi się przy pierwszej rozmowie wydawało :) Okna rzeczywiście były zabezpieczone (ograniczniki) a na balkonie już czekała na założenie siatka (oglądałyśmy :twisted: ). Pani założy w przyszłym tygodniu bo sama nie da rady i musi pomóc brat. Umowa podpisana :) Zabawki, karma i kuweta już na dziewczynki czekały a jutro będą robione szersze zakupy. Zdecydowałam się już Negroline zostawić bo w niedziele mam przyjęcie i musiałabym ją ciągnąć do Grudziądza :/ a to było by gorsze (znowu nowy dom) i po weekendzie dopiero do Pani. Tak więc dziewuszki już zostały :) Prawie od razu zaczęła się bawić więc super <3 Po za tym Pani ma weekend wolny więc poświęci go w pełni maluchom :)Jutro wizytacja domu Greysona i Tabulka także trzymajcie kciuki ! Ale ludzie wydawali się również b. fajni także myślę że będzie dobrze :)

kiniasz90

[następna]