Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś. cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 15, 2013 8:31 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Zuzo my Ciebie nie oczerniamy o kradzież Żuczkowego kocyka :ryk: Jak mogłaś tak pomyśleć :mrgreen:
Telepie ze starości ? 8O Młoda kobieta z Ciebie, ze starości niemożliwe :mrgreen: jak już co to z mrożenia :wink:

Żuczkowy nowy kocyk śliczny, a z wy dzierganym "własnozębnym" wzorkiem jeszcze śliczniejszy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rambolek to taki szczęśliwy koteczek :1luvu:

Jak buras ? :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro maja 15, 2013 9:05 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Witaj Zuziu ze zwierzorkami! :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro maja 15, 2013 9:47 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Witaj Ewuś:)
Nad wysłaniem fotki Lunki czytającej to siemzastanowiem, bo chciałabym jeszcze jakieś cyknąć, a nie ma jak :mrgreen:

Miraclle:)
Basiu, Buraśka nie było od dwóch dni, a dzisiaj przylazł, obsikał mi rododendrony i schował się pod altanę :mrgreen:

Moje obsikane kwiatki :wink:
Obrazek Obrazek

No i mieliśmy otwarcie sezonu wiosenno-letniego dla Dianki:)
Wystawiliśmy jej ulubioną letnią daczę na ogródek.
Oczywiście, zanim staruszka doszła nacieszyć się i sprawdzić, czy wszystko jest tak jak być powinno, czyli wypucowana buda, wyprana pościel i ułożony kawałek sztucznej trawki przed wejściem, to Żuczuś był pierwszy...

Tylko mu łańcucha brakuje :ryk: :ryk:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro maja 15, 2013 10:02 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Żuuuczuuusiuuu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro maja 15, 2013 11:05 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Żuczuś ma piękną figurkę ,zgrabny ,normalnie jak nie jamnik :mrgreen: większość jakie znam to parówki :roll:

Słonko ,czy mam juć słać foty swoich pieszczoszków ?ja tez chcę taki malunek jak ma Kotina :crying:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro maja 15, 2013 11:13 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Bo mój Żuczuś musi być z figurki do kogoś podobny:)
Do małża nie, bo on jest bardzo wybredny w jedzeniu, nie małż oczywiście, tylko Jamniś, więc figuraśny jest po mnie :ryk: :ryk:
Fakt, TEN JAMNIK NIE RZUCA SIĘ NA JEDZENIE, JEST WYBREDNY I NAWET POTRAFI ZOSTAWIĆ RESZTĘ JEDZONKA W MISCE NA "POTEM" :mrgreen:

A fotki wysyłaj :ok:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro maja 15, 2013 11:19 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Jamniś - pies idealny :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro maja 15, 2013 13:45 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

O matko ! Ja w pracy a tu tyle sie dzieje :D I dzis tez w biegu :roll: Pozachwycalam sie zdjeciami :1luvu: :1luvu: :1luvu: Doczytalam i ide sie jeszcze zdrzemnac . Kochane zwierzaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Fota Luny i duzego na konkurs :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro maja 15, 2013 15:12 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Żuczek ale masz chatę,normalnie psi Mariott :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: no i czego Duża pierwsza darła przed tobą-przecież chata jest twoja :wink: Duża i tak tam nie zmieścisz się i nie umiesz spać w psiej pozycji :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro maja 15, 2013 15:18 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

oj Zuza ,figurki można ci pozazdrościć :wink:
fotki będę wysyłać ,grupowe poproszę ,o matuniu jak się cieszę :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro maja 15, 2013 15:19 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Buda przepiękna i Żuczek do niej pasuje :wink:

A burasisko to wyjątkowo źle wychowany kocur, sikać na kwiatki - paskudnik !!
Niech idzie sikać do siebie :evil:
Trzeba będzie potraktować go lodowatym prysznicem :mrgreen: :mrgreen:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Śro maja 15, 2013 18:07 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Buras to ma tupet :evil:
Jednak lepsze obsikane kwiatki niż pobici domownicy :wink:

Żuczek ale buda :mrgreen: w sam raz dla Ciebie :mrgreen: Może starsza kuzynka pozwoli mu w niej sypiać.
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro maja 15, 2013 18:27 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Caragh pisze:Jamniś - pies idealny :1luvu: :1luvu:

Ciocia :1luvu: Mądrze mówisz :ok:

Żuczuś jest przeszczęśliwy :ok:

barbarados pisze:O matko ! Ja w pracy a tu tyle sie dzieje :D I dzis tez w biegu :roll: Pozachwycalam sie zdjeciami :1luvu: :1luvu: :1luvu: Doczytalam i ide sie jeszcze zdrzemnac . Kochane zwierzaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Fota Luny i duzego na konkurs :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ano dużo się dzieje :D
Odpocznij sobie, wyśpij się dobrze i wracaj do nas :1luvu:
Wysłać jedną fotkę Lunki to tak trochę głupio...muszę naskrobać jeszcze jakieś fotki, tylko trza połapać domowników :ryk:

rudy kociak pisze:Żuczek ale masz chatę,normalnie psi Mariott :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: no i czego Duża pierwsza darła przed tobą-przecież chata jest twoja :wink: Duża i tak tam nie zmieścisz się i nie umiesz spać w psiej pozycji :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Ciocia :1luvu: , chyba małe nieporozumionko :mrgreen: :ryk:
Nie Duża leciała przed panem Jamnisiem tylko Dianka (psina córki) :smiech3: :smiech3: Ona leciała do swojej chatki :D
Bo chata nie Żuczkowa :mrgreen:
Tylko Dianki...
A ja jak się uprę to mogę tam wleżć :ryk: :ryk: :ryk:
Bom ja zwinna jestem :wink:

dorcia44 pisze:oj Zuza ,figurki można ci pozazdrościć :wink:
fotki będę wysyłać ,grupowe poproszę ,o matuniu jak się cieszę :1luvu:

Ech.......... figurka to już była :mrgreen:
Ale w tym wieku....hm..... to może jeszcze nie jest tak żle :wink:

Kotina pisze:Buda przepiękna i Żuczek do niej pasuje :wink:

A burasisko to wyjątkowo źle wychowany kocur, sikać na kwiatki - paskudnik !!
Niech idzie sikać do siebie :evil:
Trzeba będzie potraktować go lodowatym prysznicem :mrgreen: :mrgreen:

Pasuje pieskowi buda, nie da się ukryć, tylko to nie jego dacza :oops: on tam
leciał w ramach przeglądu technicznego, jako znafffca wszystkiego, co znajduje się w domu i ogrodzie :D :D

Miraclle pisze:Buras to ma tupet :evil:
Jednak lepsze obsikane kwiatki niż pobici domownicy :wink:

Żuczek ale buda :mrgreen: w sam raz dla Ciebie :mrgreen: Może starsza kuzynka pozwoli mu w niej sypiać.

Masz rację :D
Ale najlepiej by było, żeby Buraś omijał nas z daleka, a tu nici z takich życzeń...on nas chyba kocha.......:ryk:
A kuzyneczka pewnie by wpuściła do środka, tylko Żuczek tam już się nie pcha, on już zobaczył co chciał i teraz buda może być nawet zabrana przez złodzieja kocyka,Żuczusia domek już nie interesuje...
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro maja 15, 2013 20:35 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Ale idylla u Was :1luvu: :D Cudne foty. :1luvu: Cudne zwierzorki :1luvu:
A jakie piękne kwiaty :1luvu:mimo,że obsikane :ryk: dobrze ,że zapachu nie czuć :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

[poprzednia][następna]