Niestety nikt z fb nie pofatygował sie osobiscie nakarmic piesy na pole, nikt nie pytała i nie wysyłał info szukając im domu. Żałosne to wszystko jest.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinnia pisze:nawet nie wiem co napisać .... Ty masz wezwanie .... a ja od kilku dni dostaję info z fb, że jestem ... no powiedzmy różne takie tam bo ..... nie zamknęłam psa w obozie koncentracyjnym dla psów - jak życzył sobie fbi do tego mam czelność nie chciec tam zamknąć kolejnych 2-3.
I nie pozwoliłam na lansik kilku paniusiom.
i jeszcze nie pozwoliłam zarobic 2 hotelom dla psów współpracujacym z m.in. fundacja mondocan i emir (nawet nie wiem czy legalnie czy to jakies lewe i jeszcze .... troche tego jest
. I dlatego jestem ..... no.
![]()
Niestety nikt z fb nie pofatygował sie osobiscie nakarmic piesy na pole, nikt nie pytała i nie wysyłał info szukając im domu. Żałosne to wszystko jest.
lidka02 pisze:Kinnia pisze:nawet nie wiem co napisać .... Ty masz wezwanie .... a ja od kilku dni dostaję info z fb, że jestem ... no powiedzmy różne takie tam bo ..... nie zamknęłam psa w obozie koncentracyjnym dla psów - jak życzył sobie fbi do tego mam czelność nie chciec tam zamknąć kolejnych 2-3.
I nie pozwoliłam na lansik kilku paniusiom.
i jeszcze nie pozwoliłam zarobic 2 hotelom dla psów współpracujacym z m.in. fundacja mondocan i emir (nawet nie wiem czy legalnie czy to jakies lewe i jeszcze .... troche tego jest
. I dlatego jestem ..... no.
![]()
Wysli mi zaproszenie na fb..
No cóż jesteśmy fe a inni cacy ..
Dorota Wojciechowska pisze:Ufff to super że chociaż na działce się wyprostowało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 643 gości