Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmieniu!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 09, 2013 7:39 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

Ja pracowałam na JK ale na początku przy Ordona.Przewijały się jakieś pojedyńcze sztuki ,wątpię żeby były ciachnięte.Potem znikneły.Tam chyba nikt się nie zajmuje,kiedyś przy Biedronce widziałam szkielet czarnego kota ,leciałam za nim z puszką niestety uciekł na budowę.Może przy firmach ktoś coś podrzuca.
Obrazek

Henia

Od: Pt mar 10, 2006 14:29

Post » Pt maja 10, 2013 9:38 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

Ja w tą sobotę prawdopodobnie na cmentarz nie dotrę (będę musiała przyjść do pracy...). Mam teraz w robocie straszny kociokwik, co chwila ktoś mi dzwoni na 5 min przed, że mam być tu i tam :/ Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu się to uspokoi jakoś.
ObrazekObrazek
Obrazek

neron

Od: Wto maja 29, 2012 14:06

Post » Pt maja 10, 2013 14:49 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

Dziękujemy serdecznie key_west za wpłatę na Wolszczaki - dziś dotarła :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zamieszczę w wolnej chwili (mam straszny sajgon, wybaczcie) rozliczenie z naszego konta.
Ostatnio edytowano Nie maja 12, 2013 17:02 przez ewaw, łącznie edytowano 1 raz
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Nie maja 12, 2013 16:14 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

Wczoraj dzwoniła do mnie p. Wiesia , że jest zaniepokojona, że nie został jeszcze uregulowany dług u dr Wojciechowskiej za Balbinę i kotkę z ropniem między oczami. Pyta się czy będzie i kiedy.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie maja 12, 2013 16:57 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

Dług za Balbinkę został przelany pod koniec tygodnia, więc może wpłata nie została jeszcze zaksięgowana.
Do lecznicy poszedł mail z potwierdzeniem i zapytaniem,
ile jeszcze dokładnie zostało do zapłaty.
Wcześniej miałam info od Was, że za kotkę z ropniem jest do zapłaty 200.
W tej chwili tyle jeszcze nie mamy (po zapłaceniu za Balbinkę, zostalo nam na koncie 138 złotych).
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Nie maja 12, 2013 17:05 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

Dług za Balbinkę został przelany pod koniec tygodnia, więc może wpłata nie została jeszcze zaksięgowana.
Do lecznicy poszedł mail z potwierdzeniem i zapytaniem,
ile jeszcze dokładnie zostało do zapłaty.
Wcześniej miałam info od Was, że za kotkę z ropniem jest do zapłaty 200.
W tej chwili tyle jeszcze nie mamy (po zapłaceniu za Balbinkę, zostalo nam na koncie 138 złotych).

Dziękuje w imieniu p. Wiesi.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pon maja 13, 2013 15:47 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

Pani Wiesia dziś rozmawiała z dr Wojciechowską o godz. 15 i przelew nie dotarł , czy aby poszedł na właściwy numer konta?
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pon maja 13, 2013 16:03 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

Ewaw, moze sama zadzwon do Pani Wiesi i poinformuj co i jak (jak nie masz numeru telefonu - podam na pw.)

( bez posrednikow lepiej .... :roll: )

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Pon maja 13, 2013 16:04 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

Tak, wyjaśnię to sama. Na pewno nic nie zginie, bez obaw!
Obrazek

ewaw

Post » Pon maja 13, 2013 16:07 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

ewaw pisze:Tak, wyjaśnię to sama. Na pewno nic nie zginie, bez obaw!

masz numer , czy Ci wyslac?

alysia

Post » Pon maja 13, 2013 16:13 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

Mam, Fleur juz mi podała. Dzięki! :)
Obrazek

ewaw

Post » Pon maja 13, 2013 16:14 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

Najlepiej wyjaśnic odrazu z dr Wojciechowską. tel. , 22 610-51-72.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pon maja 13, 2013 16:17 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

Dziękuję. Zadzwonie do lecznicy najpierw, a potem do Pani Wiesi.

Nie do końca rozumiem, czemu akurat Pani Wiesia pyta o ten rachunek.
Z tego, co pamiętam, kotkę łapała meggi, p. Ela i renatab,
akurat Pani Wiesia nie brała w tym udziału.
Obrazek

ewaw

Post » Pon maja 13, 2013 16:20 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

ewaw pisze:Dziękuję. Zadzwonie do lecznicy najpierw, a potem do Pani Wiesi.

Nie do końca rozumiem, czemu akurat Pani Wiesia pyta o ten rachunek.
Z tego, co pamiętam, kotkę łapała meggi, p. Ela i renatab,
akurat Pani Wiesia nie brała w tym udziału.

Kotke łapała p. Wiesia i p. Elzbieta, a nie ja.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pon maja 13, 2013 16:23 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: pomocy w łapankach i karmieniu!

ewaw pisze:Mam, Fleur juz mi podała. Dzięki! :)

OK :wink:

alysia

[poprzednia][następna]