TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 12, 2013 19:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

gdzies sie szwendalas na miau, przeciez cie widzialam i o tej przerwie mowie :)

aha, mam wiadomosc, ze Kikunia na szczescie czuje sie juz dobrze :ok:
natomiast Czorcia chyba boli kregoslup, jakis niemrawy dzis jest... :roll: Fibi tez slaby-pogoda daje sie im we znaki :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon maja 13, 2013 8:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Fibisiu, Skarbie :1luvu: :1luvu: Zdrówka dla dla wszystkich futrzastych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon maja 13, 2013 10:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

ZUZA zuza pisze:Witam na wątku mruczków Justyny :kotek:
Wszystkie kociaste znam z reala, teraz przyszedł czas na net. Pozdrawiam wszystkie cioteczki :1luvu:
Nie wiem komu dziękować, ale dobrze ,że powstało wydarzenie na fb. Oby odzew był duży.
Lece na watek Śnieżynki, nie znam jej :(

Witaj kochana :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon maja 13, 2013 10:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Byłam rano u weta z Śnieżynką i Boną :

Dr Michał ( chirurg ) obejrzał RTG zgrane na płytce , zbadał tez ją i na dziań dzisiejszy nie będzie operacji bo powinno sie to samo zrosnąć , chyba ze powstaną komplikacje to wtedy będziemy o operacji myśleć bo na dzień dzisiejszy by jej i tak nie przeżyła , jej stan ogólny jest nadal bardzo zły , nadal mimo kroplówek jest bardzo odwodniona , słaba i ma niska temp ciała , jest teraz na termoforze .
Zjadła rano dosłownie odrobinkę , wręcz sadowe ilości conwa ...
Dostała też zastrzyk przeciw bólowy i kroplówki do domu , już jedna dawkę dostała , kolejna wieczorem i jutro rano i wieczorem jadę z nia do weta na pobranie krwi bo dziś to było niemożliwe ze względu na jej zły stan :( Rokowania bardzo i to bardzo ostrożne

No i ważne ze zaczęła po ponad dobie sama sikać :ok: , narzazie idzie to bez czucia ale wazne ze nie muszę jej wyciskać i bardzo Was proszę o pościel , ręczniki , ręczniki papierowe itp ...
A Bona dostała dzis kolejny antybiotyk i na jutro też ze względu na te jej chore oczko .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon maja 13, 2013 12:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Justynko- zaglądam do Twoich kociastych, czytam wątki, kibicuję i trzymam mocno za wszystkie :ok:
Pozdrawiam cieplutko.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon maja 13, 2013 13:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

dana.b pisze:Justynko- zaglądam do Twoich kociastych, czytam wątki, kibicuję i trzymam mocno za wszystkie :ok:
Pozdrawiam cieplutko.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon maja 13, 2013 13:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Śnieżynka coraz słabsza :cry: , traci ciepłotę ciała , jest na termoforze opatulona kocem ( przed chwilka zmieniłam jej na ciepły ) , kurcze niepotrzebne w sobotę miała rtg w narkozie bo to bardzo obciąża organizm , a ona już wtedy była bardzo mocno odwodniona i wychudzona , boje sie czy damy rade ją ocalić :cry: a za chwile muszę wyjść na 3 godziny i mam nadzieje że nic sie w tym czasie nie stanie :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon maja 13, 2013 16:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

:? :? :cry: :cry:

Kociara82

Post » Pon maja 13, 2013 18:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Grosziwo pisze:
ZUZA zuza pisze:Witam na wątku mruczków Justyny :kotek:
Wszystkie kociaste znam z reala, teraz przyszedł czas na net. Pozdrawiam wszystkie cioteczki :1luvu:
Nie wiem komu dziękować, ale dobrze ,że powstało wydarzenie na fb. Oby odzew był duży.
Lece na watek Śnieżynki, nie znam jej :(

Witaj ZUZA zuza :D Ja też miałam okazję poznać mruczki (i nie tylko) Justynki w realu :)
A poza tym fajnie, ze dwie wodzisławianki tu się spotykają :mrgreen:

Miło poznać Grosziwo :1luvu:
A ja myślałam,że jestem jedyną kociarą w Wodzisławiu :wink:
Fajnie, że bedziemy razem dopingować tyskie mruczki :piwa:
Obrazek

ZUZA zuza

Od: Nie paź 07, 2012 8:37

Post » Pon maja 13, 2013 20:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Co tam u Śnieżynki ?
Justyś jak Ty dajesz radę ?

ZUZA zuza myślę, że takich kociar jest więcej tylko się ukrywają :mrgreen:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Pon maja 13, 2013 22:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Justynie przy kolejnym kalekim kocie nie starcza już czasu na pisanie na forum, prosi więc o przekazanie wieści o Śnieżynce.
Nie jest lepiej, ale też nie jest gorzej. Justyna podaje jej kroplówki, podaje strzykawką Convalescence, ale koteńka nie bardzo chce przełykać. Przy dotyku mruczy i widać że trzyma się życia i walczy. Jest też cieplejsza, nie chce leżeć na termoforku.
Justyna jeszcze będzie ją karmić i podawać kroplówki. Zrobi wszystko aby ją uratować.
Najważniejsze, że nie jest gorzej.
:ok: :ok: :ok: i dobre fluidy Cioteczek dalej mocno potrzebne.

Oczko Bony lepiej, ale to nie koniec leczenia.

Kika po wyrwaniu bolących ząbków, ma wręcz wilczy apetyt.

Matyldzia niestety gorzej się czuje i bardzo słabo je.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto maja 14, 2013 0:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Matyldziu, przeciez Ty jestes dzielna i bardzo silna kicia :ok: :ok: :ok: :ok:
Kika-ufff... najgorsze za Toba, malenka :)
Bona-kciuki nadal trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Grosziwo, ZUZA zuza -nie wszyscy wpisali w formularzu rejestracyjnym miejscowosc, ale znajac zycie-bedzie Was cala masa :) :ok: Tylko tu tyle ludzi jest i tyle watkow... ze zapewne sie mijacie :) :wink:

ZUZA zuza -sliczne foto masz na FB, cudna ta psia mordka z Toba na focie :1luvu:
Chyba laczy was bardzo wielka przyjazn-taka energia emanuje z tego zdjecia :) :ok: :ok:

Kociara82

Post » Wto maja 14, 2013 12:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Zalozylam nowy watek Matyldzi, bo tamten przekroczyl juz 100 strone
zapraszam tutaj: viewtopic.php?f=1&t=153094

Kociara82

Post » Wto maja 14, 2013 12:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto maja 14, 2013 16:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Kociara82 pisze:Zalozylam nowy watek Matyldzi, bo tamten przekroczyl juz 100 strone
zapraszam tutaj: viewtopic.php?f=1&t=153094

Dzięki :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]