_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Warto sobie pomóc, Madzia. Tym bardziej, że stan psyche wpływa na ciało. Na lęki dobra jest sertralina, mało skutków ubocznych, a jak ułatwia życie - jak gips na złamaną nogę, do czasu aż noga się nie zrośnie (of course, lekarz decyduje, ale jako stary lekoman polecam). A jak po wczorajszej wizycie? Trzymałam kciuki. Będzie lepiej, nawet jeśli miewasz wątpliwości, to my tu nie mamy, co Ciotki? no
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Madziu, trzymaj się! Jesteśmy z Tobą przez cały czas!
aaa... Cyryla wczoraj nie widziałam. Reszta stada jeszcze mnie poznaje bo dawno nie odwiedzałam. Taurus tradycyjnie pierwszy do witania z kotów, nakolankowo i wpatrująco w oczy. Gizek chwalił się zabawką, też tradycyjnie. Lolka tam gdzie psy. A Buba. No Bubki nie poznaję, zupełnie inny pies! Odmłodniała o kilka lat, wesoła i w świetnej formie.