Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Pietrucha pisze:Sprawa jest pilna, szukamy nadal domków.
bluewitch pisze:Blue- poprosiłam o pomoc, to wszystko , jeśli możesz pomóc - będę wdzięczna , za komentarze dziękuję.
Nie piszę więcej bo znam forum od dawna , ewentualne domki i tak dopytam czego oczekują i przetestuję we własnym zakresie.
A koty są oczywiście cudowne - jak to norwegi , kto zna rasę , zna ten typ charakteru i temperamentu ...
Nie chcę wybieranki jak w domu dziecka - to dziecko ładniejsze , tamto młodsze ... dlatego bez fotek.
Oddaję swoje ukochane dzieci.
bluewitch pisze:Ludzie ... co się z Wami dzieje .
Po co tyle jadu . Lubicie żerować na tragedii aby wtrącać swoje dygresje ? Chleba i igrzysk? Colloseum i i corrida?
Naprawdę macie tyle czasu aby przeszukiwać wątki w celu dopisywania TAKICH KOMENTARZY ?
Miau jest miejsce kontaktu dla kociarzy - przynajmniej dla mnie ta idea jest oczywista.
Podałam informację jako zaproszenie do kontaktu - tyle i tylko tyle.
To nie jest Allegro ani Tablica z ogłoszeniami i pełną ofertą.
Co do domów dziecka - bywałam często , szczególnie w domach małego dziecka ...
Ale wydaje mi się , że są osobne fora w necie do takich dyskusji ...
Pozdrawiam i życzę choć trochę pogody ducha...
bluewitch pisze:Ludzie ... co się z Wami dzieje .
Po co tyle jadu . Lubicie żerować na tragedii aby wtrącać swoje dygresje ? Chleba i igrzysk? Colloseum i i corrida?
Miau jest miejsce kontaktu dla kociarzy - przynajmniej dla mnie ta idea jest oczywista.
Podałam informację jako zaproszenie do kontaktu - tyle i tylko tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości