7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 09, 2013 20:08 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

w piwnicy była młoda bialo- czarna Anusia i Tri z miotem. Niestety towarzyszył jej tylko czarny maluszek . Mam nadzieję, że reszta jest cała i zdrowa gdzieś na półkach piwnicznych.
Szylkrety nie było.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Czw maja 09, 2013 20:09 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

wczoraj dowiedziałam się od lekarz , że zapach moczu kastratka może utrzymywac się na intensywnym poziomie nawet do trzech miesięcy po zabiegu.

asia2

Post » Pt maja 10, 2013 8:24 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

Marzenia11 pisze:
asia2 pisze:
jamkasica pisze:
Myszolandia pisze:a widzisz? :mrgreen: :piwa: :piwa: :piwa: i nawet nic nie odrosło :mrgreen:

jeszcze ;) :twisted:

bedziemy czekać :wink: :D :D

no to :ok: :ok: :ok: :D ale nie wielkie.

:ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok:

asia2 pisze:w piwnicy była młoda bialo- czarna Anusia i Tri z miotem. Niestety towarzyszył jej tylko czarny maluszek . Mam nadzieję, że reszta jest cała i zdrowa gdzieś na półkach piwnicznych.
Szylkrety nie było.

Ojej :(
Też mam taką nadzieję :ok: :ok: :ok:
Asiu po raz ęty wielki szacun dla CIebie za to co robisz

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 10, 2013 16:38 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

Dzisiaj Asia zabrała z piwnicy małą szylkrecię w stanie krytycznym. :roll:
Potrzebne miliony kciuków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 10, 2013 18:33 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

To fakt, że potrzebne wielkie kciukasy
Szylka ma ok 5 tygodni waży 400 g, cały pysiu wewnątrz w nadżerkach i jest w kilku miejscach w mordce martwica. Koteczka nie jadła przez to nic i dosłownie minuty dzieliły ją od spiączki . Maleńka miala 25 mg poziom glukozy we krwi!!
Jest chudziutka i wycieńczona ale mamy nadzieję...
Teraz ma ok temperaturę, nawet zjadla kilka razy podane w niewielkich dawkach mleko i trochę się pobudziła do życia.

Podziękowania dla Dozorczyni , ktora szybko zareagowała i powiadomiła mnie o maleńkiej gdy jej mama TRI podprowadziła córę prawie pod same nogi pani Grażyny. Gdy zabierałam małą wychyliła się za sciany i obserwowala.

Dzięki dla Marzenia11 za pomoc. Byłoby mi trudno ( a wręcz nie wykonalne byłoby to) samej wykonac to co zrobiłysmy wspólnie

Ponadto ku uciesze nie wiem kogo :( okazalo się że w piwnicy są dwa mioty i najprawdopodobniej liczba kociaków łacznie z szlkretką, kóra jest u mnie wynosi 9 sztuk
Prawdopodobnie mamy w jednym miocie 3 rude, tę szylkę i możliwe, że bialo- bure coś- to miot starszy o jakis tydzień, może dwa
a w drugim miocie jest jeden rudy, jeden czarny z krawacikiem i dwie szylkrety.

asia2

Post » Pt maja 10, 2013 19:43 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

:roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt maja 10, 2013 20:16 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

szylkretka je , wchodzi na transporter i mruczy a mrucząc zasnęla mi na rękach. Oby się jej udało.

asia2

Post » Pt maja 10, 2013 21:39 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

asia2 pisze:szylkretka je , wchodzi na transporter i mruczy a mrucząc zasnęla mi na rękach. Oby się jej udało.

nieustannie :ok: :ok: :ok: dobrze że je, można mieć ciągle nadzieję :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt maja 10, 2013 21:43 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

Matko jedyna ,Asiu :(
Oczywiscie trylion kciuków za Maleńką :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 11, 2013 19:40 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

Maleńka jest w coraz lepszej formie :ok:
Jedzonko zjada razem z moim palcem :D Apetyt rosnie
Dalam jej teraz do zabawy myszkę, piórko z wędki i piłeczkę. Jak dorwala się do myszki , to nic ją nie interesowalo i NADAL nie interesuje :D
Dziś w lecznicy dostala convenie tolfedyne przeciwzapalnie, cóś na robaki do podania później, i gentamycyne do ślipków.
Kryzys mamy za sobą, taką mam nadzieje :ok:

asia2

Post » Sob maja 11, 2013 20:10 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

Asiu Ty to normalnie potrafisz trzymać w napięciu
Akcje są u CIebie takie,jakbys jakis film opowiadała

Najważniejsze,ze lepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 11, 2013 23:13 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

asia2 pisze:Maleńka jest w coraz lepszej formie :ok:
Jedzonko zjada razem z moim palcem :D Apetyt rosnie
Dalam jej teraz do zabawy myszkę, piórko z wędki i piłeczkę. Jak dorwala się do myszki , to nic ją nie interesowalo i NADAL nie interesuje :D
Dziś w lecznicy dostala convenie tolfedyne przeciwzapalnie, cóś na robaki do podania później, i gentamycyne do ślipków.
Kryzys mamy za sobą, taką mam nadzieje :ok:

:D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

to tak tylko dodam, ze Asia i mała super współpracowały CAŁĄ noc, aby dzisiaj to był zupełnie inny, pełny życia kot - Asia dzięki, dalej trzymam... :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie maja 12, 2013 7:43 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

od rana :ok: :ok: :ok: :D

Marzenia11

Post » Nie maja 12, 2013 11:01 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

Noc jak każda z Małą, (nazwaną przez moją córkę Marzenką 8) :D )
nieprzespana ale efekty są:)))
Marzena biega po łazience, krzyczy , że głodna i jedząc chwyta mnie łapkami za ręce bym nie zabierała broń Boże jedzonka. Jak chcwilę nie ma strzykawki w buzi , to gada do mnie i gada patrząc mi prosto w oczy.
Słodzinka :1luvu:
Zaraz wlaśnie idę karmić. Tak mam co dwie , trzy godziny . Ale niech się spóźnie minutkę , to dostaje niezły opierpapierek:))) i to glośno, żeby wszyscy słyszeli kto tu rządzi :D

asia2

Post » Pon maja 13, 2013 8:06 Re: DT, kochająca buraska z piwnicy -nie chce aby tam wrócił

Kciuki za maleństwo :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]