Bardzo dziękuję modowi za szybką reakcję! Tytuł mamy juz zmieniony, bo sytuacja zmieniła się-dziewunie sa juz u Kini, idą dzisiaj od razu wieczorkiem do weta -wet zamówiony na 19-tą Malunie siedzą na razie wystraszone, prychają, ale co się dziwić-świat im się zmienił o 180 stopni-obce miejsce, nie ma mamy. Ale są bezpieczne i wszystko co złe, juz sie skończyło!!! Kiniuś-jeszcze raz przeogromne dzięki!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Dla tych, którzy nie mają konta na fb: Malce juz po wizycie u weta-pcheł nie stwierdzono-zostały odrobaczone i zaszczepione, ale za to niespodzianka: Tabby i Grey okazały się ....chłopakami, tylko Negra to dziewusia-czyli koteńka czarna!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok, wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to, trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens, znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"